Dinamo

Andone sfideaza Timisoara

Intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a vorbit despre meciul din aceasta etapa cu FC Timisoara. Andone spune ca nu se teme de Zicu sau Helder, jucatori aruncati de Dinamo in aceasta toamna, si le aminteste banatenilor ca au plecat mai de fiecare data infranti din Stefan cel Mare. De asemenea, Andone a dezvaluit numele a doi jucatori rapidisti pe care ii asteapta la Dinamo.

"Avem nevoie de un stadion bun pentru a castiga cele trei puncte. Nu este nici o presiune la meciul cu Timisoara, i-am batut tot timpul. Pentru mine nu este un derby, orice s-ar spune. Este doar un meci de trei puncte, ca la Branesti sau Medias. Helder nu a demonstrat ca poate sa joace la noi, nu ma tem de el... Daca ma temeam, il tineam aici. Si pe el, si pe Zicu", a spus Andone.

Referitor la problemele de lot, Ioan Andone a mentionat ca singurul indisponibil este Andrei Margaritescu.

Profitand de revenirile lui Niculae, Liviu Ganea si Torje, Andone isi pune mare baza in linia ofensiva, de teama ca apararea va gafa din nou.

"Ne vor ajuta foarte mult pentru ca trebuie sa inscriem goluri, nu doar un gol. Cu apararea noastra nu reusim sa terminam un meci fara gol primit", a comentat Andone.

Ora de disputare a partidei, 21:45, il deranjeaza pe Andone, care se teme ca stadionul nu va fi plin.

"Era mai bine daca se juca la ora 6 sau 8. Venea lume mai multa la stadion. Asa, sa plece lumea de la stadion la 12 noaptea... Nu stiu cum va fi", a opinat Andone.

Totodata, Ioan Andone a mai anuntat ca Vladimir Bozovici si Costin Lazar sunt doi jucatori pe care ii doreste in vara, insa, pana atunci, mai are inca sapte-opt jucatori in vederi.

14:40 - Se incheie conferinta de presa


14:39 - "Ii pun pe jucatori sa se uite la meciuri din strainatate si apoi le pun intrebari. Nu vreau sa vorbesc numai eu, trebuie sa ascult si cum vad ei fotbalul"

14:37 - "Golurile pe care le-am luat la Branesti sunt niste copilarisme..."

14:36 - "Avem sapte-opt jucatori in observare, dar poate nu luam nici unul"

14:35 - "Am inceput sa cautam jucatori pe care sa-i aducem in iarna. Sa vedem ce modificari vor fi! Pe Lazar si Bozovici ii vreau din vara, dupa ce termina contractul. Sunt doi jucatori foarte buni care pot sa ajute Dinamo, insa este greu sa-i aduci. Lazar nu vrea sa vina ca s-a atasat de Rapid, iar Bozovici ramane de vazut."

14:34 - "Ar fi extraordinar ca Dan Petrescu sa vina la Steaua si Boloni la CFR Cluj. Calitatea celor doua echipe ar creste. Dar nu cred ca Dan poate sa plece de acolo, iar Loti este cam scump pentru Romania"

14:33 - "Pacat de Sorin Cartu! E presiune mare la Cluj, dar a stiut ce risca! Ma doare ca nu a reusit, avea calitatile necesare"

14:32 - "Nu am fost anuntat de prima speciala, dar probabil ca vom avea ceva. Cu salariile suntem in urma, dar ce sa facem, e criza in toata lumea. Daca nu au ce sa manance, ii tinem in cantonament toata ziua!"

14:32 - "Torje la Steaua? Ar fi ca si cum l-am vrea noi pe Bogdan Stancu... Deci nu avem ce sa vorbim"

14:31 - "Daca suntem puternici si agresivi, vom reusi sa castigam si ne vom apropia de primul loc"

14:30 - "Era mai bine daca se juca la ora 6 sau 8. Venea lume mai multa la stadion. Asa, sa plece lumea de la stadion la 12 noaptea... Nu stiu cum va fi"

14:29 - "Va fi un meci spectaculos pentru ca si ei au o echipa buna de atac. Au un lot bun. De ani de zile tot sunt acolo in fata, dar de fiecare data spre sfarsit cad"

14:28 - "Helder nu a demonstrat ca poate sa joace la noi, nu ma tem de el... Daca ma temeam, il tineam aici. Si pe el, si pe Zicu"

14:28 - "Pentru mine nu este un derby, orice s-ar spune. Este doar un meci de trei puncte, ca la Branesti sau Medias"

14:27 - "Avem nevoie de un stadion bun pentru a castiga cele trei puncte. Nu este nici o presiune la meciul cu Timisoara, i-am batut tot timpul"

14:26 - "Timisoara este intr-o perioada buna. Au un antrenor tanar, care a avut multe de invatat si care a inceput cu dreptul aceasta cariera"

14:25 - "Baietii sunt pregatiti, sunt mobilizati foarte bine sa castige. Singura problema de lot este Andrei Margaritescu. Se va antrena incepand din aceasta seara cu noi. In rest, vor intra Niculae, Liviu Ganea si Torje, care au fost suspendati. Ne vor ajuta foarte mult pentru ca trebuie sa inscriem goluri, nu doar un gol. Cu apararea noastra nu reusim sa terminam un meci fara gol primit"

14:24 - "Un meci cu Timisoara inseamna mult. O victorie ne-ar apropia de punctele fruntase. Stim ca va fi greu, este echipa neinvinsa... Dar va fi alta partida sambata"



Andone sfideaza Timisoara