Dinamo

Andone se gandeste la Torje si Sanmartean: ”Sunt solutii”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca se gandeste la achizitionarea unor jucatori precum Gabriel Torje sau Lucian Sanmartean.

"Torje si Sanmartean sunt solutii. Si cu Cernat am avut niste discutii. Vedem, unii sunt sub contract. Ceea ce cautam n-am gasit. Cautam un fundas central si un numar zece. Chiar si un varf daca nu gasim un numar zece. Daca nu pot fi titulari, mai bine nu ii luam", a spus Andone.

Tehnicianul dinamovist considera ca are nevoie de un lot omogen si echilibrat pe posturi pentru a face fata pe toate cele trei fronturi in a doua parte a sezonului.

"Sunt cinci meciuri din campionatul regulat si apoi playoff-ul. E foarte important sa am jucatori pe care sa ii rulez. Cred ca n-ar trebui sa se joace daca terenurile sunt impracticabile. Costa bani sa dai drumul centralei de incalzire a terenului, dar si noi ii vom da drumul cu o saptamana inaintea meciului cu Viitorul, unul extrem de important pentru noi", a mai declarat Andone.

Vremea pune probleme

Antrenorul lui Dinamo regreta ca nu a programat mai devreme plecarea in cantonamentul din Spania si spune ca antrenamentele se desfasoara cu dificultate la gerul de -15 grade.

"Trebuia sa fi plecat mai repede in Spania, macar cu doua-trei zile, ne-ar fi prins bine. Gerul e foarte mare si e greu sa te antrenezi, insa la Saftica avem un sintetic foarte bun, apoi facem in sala", a mai spus Andone.

Dinamo are programata plecarea in Spania pe 15 ianuarie unde "Cainii" vor ramane pana pe 29 ianuarie, timp in care sunt programate patru meciuri amicale.



Andone se gandeste la Torje si Sanmartean: ”Sunt solutii”