Dinamo

Andone, sageti catre Negoita: "Trebuia sa-l critice si pe Mutu"

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, nu a lasat netaxata declaratia patronului Ionut Negoita in care acesta i-a transmis sa-si vada de treaba lui si sa nu mai vorbeasca de managerul Adrian Mutu.

"Chiar astăzi am vorbit cu domnul Negoiţă, el este patronul clubului şi poate să critice, poate sa spuna orice, pentru ca el aduce banii. Dar trebuia să-l critice şi pe Adi când era de criticat. Poţi să faci greşeli, poate şi el face greşeli şi sigur face greşeli împotriva mea", a declarat Andone la postul sport.ro dupa meciul cu Gaz Metan Medias din Cupa Romaniei.

"Eu nu am nicio problemă de a discuta cu Ionuţ Negoiţă. Eu oricând pot să plec. Şi după meciul ăsta pot să dau mâna şi să plec. Dar nu se pune problema asta. Vreau să terminăm anul acesta şi vom discuta în vară", a mai spus Andone.

Reactia lui Negoita

Ionut Negoita a intervenit in disputa dintre Andone si Mutu pe seama liniei care va fi trasa odata cu intrarea in pauza de iarna, tehnicianul dinamovist izbucnind in ras in timpul unei conferinte cand a venit vorba de cuvantul linie, aluzie la problema pe care Mutu a avut-o la Chelsea privind consumul de cocaina.

"Adi Mutu, directorul general al clubului face ce trebuie să facă şi am o comunicare corectă cu el. În ceea ce-l priveşte pe Ioan Andone, îmi doresc să-şi facă ceea ce trebuie să facă şi consider că ar fi un bun început să-mi demonstreze că înţelege acest lucru dacă, spre exemplu, în timpul conferinţelor de presă ar discuta doar despre fotbal şi despre responsabilităţile lui şi ale echipei şi ar evita pe viitor să mai intre în dispute legate de activitatea celorlalţi membri din conducerea clubului. Responsabilitatea activităţii acestora mă priveşte pe mine", a fost reactia lui Negoita.



Andone, sageti catre Negoita: "Trebuia sa-l critice si pe Mutu"