Dinamo

Andone preia o echipa din China

Fostul antrneor dinamovist Ioan Andone sustine ca este negocieri avansate pentru a prelua o echipa din China care ii ofera un contract generos.
"Am stat deja sase luni pe tusa si mi-e greu sa ramân asa, neimplicat. Iar acum voi fi si sincer cu voi, mai ales ca vine Craciunul si chiar ar fi urât sa mint. Am primit trei oferte: din China, SUA si Qatar, iar prima dintre ele este cea mai avansata si cel mai probabil se va concretiza în curând. Vreau sa încerc o experienta noua! Nu mai vreau sa fiu implicat în campionatul românesc. De exemplu, în China, daca esti la o echipa care trage la titlu, precum este cea care m-a ofertat, pai se investeste!", a spus Ioan Andone pentru Pro TV.

Cel poreclit "Falcosul" a dezvaluit apoi care este marele regret pe care il are in acest an.

"Normal ca regret! Am terminat pe locul sase cu Dinamo, am pierdut finala Cupei României. Îl consider un an nereusit, mai ales ca în a doua jumatate am si stat pe "bara", dar gata! Vorbesc si cu domnul Badea, iar Cristi Borcea chiar m-a sunat zilele trecute, ca sa ma întrebe ce fac! Nu am absolut nimic cu ei, fiindca eu chiar puteam sa ramân la Dinamo, dar luând în considerare rezultatele avute, am considerat ca este mai bine sa plec de la echipa", a mai spus Andone.

Onlinesport


Andone preia o echipa din China