Dinamo

Andone nu-l regreta pe Gnohere: “Nu ne-a plecat un titular”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a spus ca nu regreta despartirea de atacantul francez Eddy Harlem Gnohere, jucator plecat in aceasta iarna la Steaua.

“Nu ne-a plecat un titular. La inceput de campionat a jucat bine, am crezut ca-l lamurim sa ramana, dar nu s-a putut. Din septembrie-octombrie s-a tot tras de el, dar lui nu-i mai statea campul la Dinamo”, a spus Andone la Dolce Sport.

“El de felul lui accepta sa fie rezerva, dar are de muncit la Steaua. Alibec e mult mai bun. Vor incerca sa joace cu amandoi”, a adaugat tehnicianul dinamovist.

Intrat in ultimele sase luni de contract la Dinamo, Gnohere s-a transferat la Steaua pentru care a semnat un contract valabil urmatorii trei ani si jumatate.

Dinamo a incasat 250.000 de euro in schimbul transferului.

Doua tinte pentru Dinamo

In alta ordine de idei, Andone sustine ca are nevoie de doi jucatori in pauza de iarna pentru acoperirea posturilor deficitare. Una dintre pozitii este cea de fundas central, acolo unde a fost adus italianul Ceccarelli, dar italianul inca nu a confirmat increderea investita in el.

"Am nevoie de doi titulari, dar daca nu-i gasesec nu voi lua jucatori doar ca sa completez lotul. Cautam un fundas central doar ca sa rezolvam problemele", a declarat Andone.

"N-am avut consanta in meciuri din cauza jucatorilor noi adusi in vara. Eu am inceput sezonul pe formula lui Rednic si am adaugat 2-3 jucatori noi, apoi au inceput schimbarile", crede cel supranumit "Falcosul".



Andone nu-l regreta pe Gnohere: “Nu ne-a plecat un titular”