Dinamo

Andone: "Dinamo va avea un retur dificil"

Antrenorul Ioan Andone a declarat, joi, ca actualul lider al Ligii I, Dinamo, va avea un retur dificil, având în vedere ca Steaua a realizat cele mai bune transferuri si în conditiile în care Rapid si CFR Cluj vor reusi sa integreze definitiv jucatorii adusi în vara.
"Cel mai mult s-a întarit Steaua, asta e clar si trebuie vazut daca ei pot recupera din avansul lui Dinamo. Pentru Dinamo va fi mai greu cu celelalte echipe, Rapid si CFR, care au echipe bune. Daca Rapid si CFR vor reusi sa îi omogenizeze mai bine pe jucatorii adusi în vara, atunci va fi foarte greu pentru Dinamo. Oricum la Steaua nu se mai accepta dupa atâtia ani sa nu câstige titlul", a spus Andone.

Ioan Andone nu considera un esec faptul ca Dinamo nu a realizat transferuri nici în aceasta iarna. "E foarte bine ca Dinamo restructureaza lotul. Când am fost acum un an si jumatate la Dinamo, erau foarte multi jucatori, iar jumatate dintre ei doreau sa plece, asa ca le-am spus sa o faca. E important sa pastrezi jucatorii cu caracter, care doresc sa ramâna si sa câstige campionatul", a adaugat Andone.

Întrebat daca va prelua o echipa în aceasta iarna, Andone a raspuns: "Am avut o oferta din China, dar nu ne-am înteles, urmeaza ca din vara sa vedem si sa ne îndreptam spre tari mai calde. Momentan ma ocup de niste afaceri".

Ioan Andone a participat, joi, la Gala Laureatilor Federatiei Române de Judo si a precizat ca acest sport este benefic fotbalistilor.

"Am prieteni în judo, asa ca era normal sa vin. Judo este o disciplina importanta în sportul românesc în general, dar si în fotbal. Ma stiu bine cu Marius Vizer, care e presedintele Federatiei Internationale, sa nu mai vorbim de sensei Constantin Niculae, dar si de Marius Niculae. Sensei Niculae i-a învatat pe jucatori cum sa cada fara sa se accidenteze si a adaptat pregatirea judokanilor pentru fotbal", a explicat Andone.

Mediafax


Andone: "Dinamo va avea un retur dificil"