Dinamo

Andone anunta ca pleaca de la Dinamo

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a anuntat ca vrea sa plece daca nu reuseste sa castige campionatul. Declaratiile lui Andone se bat cap in cap si lasa de inteles ca si el isi doreste sa plece.
"Daca nu iau campionatul, ceea ce e destul de greu în conditiile actuale, voi pleca de la Dinamo. Dar din vara, nu acum. Deocamdata, ma pregatesc pentru meciul cu Rapid, din aceasta etapa. La vara, sa vina alt tehnician si sa continue ce am început eu în Stefan cel Mare", a spus Andone pentru Libertatea.

Declaratiile lui Andone se bat insa cap in cap. In cadrul aceluiasi interviu, Andone a spus ca spera sa termine pe locul trei, ceea ce inseamna ca nu prea isi doreste sa continue.

"Din pacate, aceasta pozitie din clasament nu ne onoreaza. Sper ca vom termina campionatul pe locul trei, în cel mai rau caz. Echipele din Capitala joaca sub presiune. Si asta pentru ca îsi doresc foarte mult titlul. Când exista tensiune, se fac si greseli. Timisorenii si galatenii sunt mult mai relaxati psihic, de aceea obtin rezultate bune", a mai spus Andone.

Dinamo este in acest moment la 12 puncte in spatele liderului Otelul Galati, cu 14 meciuri ramase de disputat.

Onlinesport


Andone anunta ca pleaca de la Dinamo