Dinamo

Alexe si-a gasit echipa in Serie A. Transferul e ca si facut

Atacantul Marius Alexe este pe punctul de a semna cu o echipa din Serie A si pentru ca discutiile sunt foarte avansate jucatorul nici nu a mai fost inclus in lotul lui Dinamo pentru amicalul cu Ayr United.

Alexe va pleca luni dimineata in Italia pentru a semna contractul cu Sassuolo, formatie nou-promovata in Serie A si alaturi de el ar putea ajunge si fundasul Constantin Nica.

Acesta din urma mai este dorit si de Hellas Verona, insa presedintele Constantin Anghelache spune ca o echipa ii doreste pe cei doi la pachet.

"Luni vom afla unde pleaca", a spus Anghelache la Radio Gsp.

Si mai interesanta a fost reactia antrenorului Gheorghe Multescu, acesta afirmand ca nu stie nimic despre plecarile lui Alexe si Nica.

"Nu stiam nimic. Discutii sunt, dar nu stiam sa fie ceva concret. De Alexe stiam ca va pleca, dar de Nica nu mi-a spus nimeni nimic. Probabil ca barbatul afla ultimul ca nevasta il inseala", a spus Multescu la Sport.ro.

Alexe a fost legat de mai multe piste in acest sezon, fiind la un moment dat ca si transferat la Sporting Lisabona, dupa ce Fulham il ca si luase.



Alexe si-a gasit echipa in Serie A. Transferul e ca si facut