Dinamo

Alexe o poate umple de bani pe Dinamo. Care sunt cifrele transferului

Chiar daca intr-o prima faza este vorba doar de un imprumut al atacantului Marius Alexe in Serie A, clubul Dinamo poate ajunge sa incaseze de la Sassuolo chiar si 3 milioane de euro in urmatorul an.

Agentul FIFA Giovanni Becali a explicat, marti dimineata, care este reteta financiara a lui Dinamo in cazul cedarii lui Alexe la formatia din Serie A.

“Daca Alexe marcheaza 10 goluri, Dinamo mai primeste 300.000. Daca marcheaza 15 goluri, Dinamo mai primeste 400.000. Si daca se face optiunea, Dinamo ramane cu 10 la suta dintr-un eventual transfer. Cei de la Sassuolo au optiune sa cumpere cele 10 procente cu 400.000 de euro", a spus Giovanni Becali la Dolce Sport.

In opinia acestuia, Dinamo ar putea incasa chiar si 3 milioane de euro daca Alexe se remarca in Italia. Pentru imprumut cei de la Sassuolo achita 500.000 de euro, iar in 2014 vor avea optiune de cumparare definitiva in schimbul a 1.7 milioane de euro.

Becali a mai vorbit si despre transferul lui Constantin Nica, mutare care in opinia impresarului este “surpriza perioadei de transferuri”.

“Transferul a fost de 1,6 milioane de euro, Dinamo ramane cu 15 la suta din diferenta pe care se vinde Nica”, a mai spus Becali.

Nica va fi jucatorul celor de la Atalanta Bergamo in urmatorii cinci ani, iar marti seara jucatorul va merge direct in cantonamentul echipei din Serie A.



Alexe o poate umple de bani pe Dinamo. Care sunt cifrele transferului