Dinamo

Alexe, doar imprumut la Sassuolo: "Sunt peste 50% sanse sa se faca"

Atacantul Marius Alexe este aproape de mult doritul transfer in strainatate, dar dupa ce in discutie aiuristic echipe mari precum Sporting Lisabona, Fulham sau Liverpool, jucatorul lui Dinamo este in discutii cu Sassuolo, nou-promovata in Serie A. Si de fapt nu se transfera, ci se imprumuta.

"Nu s-a semnat nimic. Sunt discutii doar. Concret este cand se face vizita medicala si cand se semneaza contractul. Nu este vorba de 800.000 de euro cat se vehiculeaza. Aceasta este o suma mare, iar in cazul lui Alexe este vorba de bani mai putini", a declarat Victor Becali, agentul lui Alexe, la Digi Sport.

Impresarul FIFA a negat discutiile cu Sporting Lisabona si spune ca nici varianta Liverpool nu a fost reala.

"Dinamo ar fi dorit sa fie o vanzare. Cu Sporting Lisabona n-a fost nici macar o discutie. De la Fulham a fost cineva sa-l vada pe Alexe. Antrenorul de la Liverpool a venit doar sa vada meciul", a mai spus Victor Becali.

Victor Becali a mai spus ca in cazul lui Constantin Nica ar fi vorba de un transfer definitiv, reteta financiara fiind si mai buna pentru Dinamo.

Jucatorul este dorit de Atalanta Bergamo, iar pretul vehiculat de presa italiana este de 1.6 milioane de euro.

Cazul lui Alexe a fost comparat de Victor Becali cu cel al lui Radu Stefan, jucator ajuns unul dintre cei mai buni fundasi din Serie A.

Radu Stefan a plecat tot imprumut la inceput si nu stia nimic tactica: "Italienii chiar au intrebat daca in Romania se invata tactica. Noroc ca el este inteligent si a invatat repede".



Alexe, doar imprumut la Sassuolo: "Sunt peste 50% sanse sa se faca"