Dinamo

Alexe cere sprijinul fanilor

Atacantul echipei Dinamo, Marius Alexe, este afectat de lipsa rezultatelor si a golurilor din ultima perioada si a precizat ca este trist când este fluierat de suporteri.

"Sunt constient ca trec printr-o perioda mai putin fericita, atât eu, cât si echipa, dupa ultimele rezultate în Liga I. Ma afecteaza foarte mult lipsa rezultatelor si a golurilor pentru ca îmi doresc enorm sa avem cât mai multe realizari. Sunt crescut la Dinamo, am trecut prin toate etapele în cariera mea cu spiritul de «câine» învingator si ma doare foarte mult când nu am o evolutie buna. Suporterii dinamovisti au fost obisnuiti de-a lungul timpului cu rezultate. Sunt constient de acest lucru. Sunt trist când sunt fluierat, doar eu stiu ce este în sufletul meu", a spus Alexe, informeaza site-ul oficial al gruparii din Soseaua "Stefan cel Mare".

Jucatorul sustine ca respecta fotbalul si nu pierde noptile. "Am facut si eu greseli, asa cum toti gresim în viata de zi cu zi, dar vreau sa-i asigur pe toti sustinatorii echipei noastre ca îi respect foarte mult. Fanii dinamovisti fac parte din viata mea. Pentru mine nu exista alta echipa în România decât Dinamo. Am 22 de ani, sunt foarte ambitios si sunt convins ca voi reveni la forma pe care mi-o doresc atât eu, cât si colegii, antrenorii si toti suporterii. Un singur lucru vreau sa mai spun: respect fotbalul si nu-mi pierd noptile. Nu am petrecut dupa înfrângerea cu CFR Cluj", a afirmat Marius Alexe.

Formatia Dinamo a fost învinsa, vineri seara, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa CFR Cluj, într-un meci disputat pe Arena Nationala, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I.



Alexe cere sprijinul fanilor