Dinamo

Aleix Garcia Serrano prezentat oficial la Dinamo București

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Mijlocașul spaniol Aleix Garcia Serrano a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului din Ștefan cel Mare.

Transferat definitiv de la clubul englez Manchester City la Dinamo București, Aleix Garcia Serrano și-a început cariera la Villarreal II și a mai jucat pentru Villarreal CF, Manchester City U23, Manchester City, Girona și Mouscron.

Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și a început antrenamentele sub comanda lui Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica.

23 de ani a împlinit Aleix Garcia Serrano, fiind născut pe 28 iunie 1997 la Ulldecona (Spania).

9 partide a jucat Aleix Garcia Serrano pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei și 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru "cetățenii" lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1 pe 21 septembrie 2016.

75 este numărul oficial de joc al lui Aleix Garcia Serrano la Dinamo București.Aleix Garcia Serrano prezentat oficial la Dinamo București