Dinamo

A venit la Dinamo atacantul promis de Rednic

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Atacantul sloven Marko Nunic (28 de ani), ultima oara la clubul grec AE Larissa, a semnat un contract cu Dinamo Bucuresti pana la finalul acestui sezon competitional, cu optiune de prelungire pentru inca un an, a anuntat administratorul special Iuliu Muresan.

Nascut pe 16 martie 1993, Marko Nunic si-a inceput cariera la Olimpija Ljubljana, a evoluat in campionatul din Slovenia pentru Radomlje, Sencur, Aluminij, Zavrc si Gorica, iar in vara anului 2018 a facut pasul in prima liga a Greciei, la AE Larissa.

Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale si a intrat in programul de pregatire stabilit de antrenorul Mircea Rednic inaintea deplasarii la Sf. Gheorghe pentru duelul cu Sepsi (Liga 1, etapa a 14-a).

14 meciuri a jucat Marko Nunic pentru AE Larissa in sezonul trecut, 12 in campionat si doua in Cupa Greciei.

A marcat doua goluri in prima liga din Grecia, in luna martie a acestui an, in partidele Apollon Smirnis vs AE Larissa 0-2 si AE Larissa vs Olympiakos 1-3.

15 goluri a inscris Marko Nunic in 102 jocuri in prima liga a Sloveniei. In campionatul Greciei, la AE Larissa, a marcat 10 goluri in 55 de meciuri.

93 este numarul oficial de joc al lui Marko Nunic la Dinamo Bucuresti.



A venit la Dinamo atacantul promis de Rednic