Dinamo

A mai aparut un Dinamo! Sunt trei echipe cu acest nume in trei ligi diferite

Sursă foto: https://www.facebook.com/csdinamo/

Pe modelul pe care deja l-am vazut la Timisoara, Craiova, Rapid si Steaua, in Stefan cel Mare exista doua echipe care isi disputa numele istoric Dinamo.

CS Dinamo, echipa sustinuta oficial de Ministerul de Interne, tocmai a promovat in Liga 3, iar antrenorul Daniel Iftodi sustine ca echipa lor este "adevarata Dinamo".

"Noi suntem Dinamo. Toti suporterii sunt bineveniti alaturi de noi. Cei de acolo (n.r. - FC Dinamo) ar fi trebuit sa o ia de la zero inca de acum sase ani", a declarat Iftodi.

Acesta mai crede ca este foarte greu de facut o fuziune intre FC Dinamo 1948, echipa retrogradata in Liga 2, si CS Dinamo.

"Imi doresc sa formam un Dinamo curat, fara datorii, cu principii sanatoase, exact cum fac colegii de la CSA Steaua. In acest moment nu este posibila o fuziune, pentru ca cei de acolo au cateva milioane de euro datorii", a declarat si Ionut Popa, presedintele celor de la CS Dinamo.

Cei de la CS Dinamo au obtinut promovarea in Liga 3 dupa castigarea barajului cu Venus Independenta (Calarasi), echipa de care au trecut cu 3-2 in deplasare si 1-0 in returul de pe teren propriu.

De retinut ca mai exista si o a treia echipa cu numele Dinamo.

Este vorba de ACS FC Dinamo, un club detinut de Nicolae Badea si care evolueaza in Liga 4.A mai aparut un Dinamo! Sunt trei echipe cu acest nume in trei ligi diferite