Liga 1

Dinamo - Viitorul 0-5. Umilinta maxima in Stefan cel Mare

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc/

Victorie categorica pentru Viitorul Constanta pe terenul lui Dinamo in deschiderea etapei a 25-a din CASA Liga 1.

Dinamo sufera cea mai aspra infrangere a sezonului intr-un meci cu un singur sut amenintator pe poarta oaspetilor.

Jo Santos a deschis scorul dupa doar patru minute de la debutul intalnirii. Atacantul brazilian a profitat de o minge respinsa gresit de Ehmann si l-a invins pe Esanu ca la antrenament.

Acelasi Jo Santos avea sa obtina in minutul 15 o lovitura de la 11 metri transformata de Ganea in 2-0 pe tabela stadionului din Soseaua Stefan cel Mare.

Ganea a scapat apoi singur in careul dinamovist, in minutul 28, si doar interventia salvatoare a lui Esanu a pastrat diferenta de doua goluri.

Viitorul s-a distantat la 3-0 in minutul 44 prin Ciobanu dupa o faza pornita de la centrul terenului. Ganea a pasat decisiv pentru finalizarea lui Ciobanu, jucator care l-a intors pe Bejan cu usurinta.

Partea secunda a curs dupa acelasi scenariu, cu Viitorul la conducerea jocului.

Gradinaru a fost aproape de un gol spectaculos in minutul 56, cand mingea trimisa din afara careului a ocolit de putin poarta.

Intrat de putine momente in joc, Tsoumou a marcat primul sau gol la Viitorul cu o reluare din sase metri dupa o centrare din corner.

Dupa numai un minut Ciobanu isi trecea in cont dubla cu un sut in forta din marginea careului dupa respingerea neglijenta a lui Bejan.

Era minutul 81 si scorul ajungea la un neverosimil 5-0 pentru Viitorul. Diferenta putea fi insa chiar mai mare fara interventia lui Esanu la sutul lui Tsoumou din minutul 85.

Viitorul ajunge la 28 de puncte in clasament si urca trei locuri pana pe pozitia a 10-a.

Caseta tehnica

Dinamo: Eşanu - Radu, Ehmann, Bejan, Filip - Nepomuceno (Bani '46), Anton, Achim (Răuţă '46), Fabbrini (Borduşanu '90)- Morsay (Stere '46) - Gueye. Antrenor: Ionel Gane.

Viitorul: Cojocaru - Benzar, Mladen (Gaztanaga '75), Dobrosavlevici, Boboc - Matei (Babunski '46), Artean, Ciobanu - Grădinaru (Pitu '67), Ganea (Andronache '67), Joalisson (Tsoumou '75). Antrenor: Mircea Rednic.

Meciul a fost arbitrat de Adrian Viorel Cojocaru.



Dinamo - Viitorul 0-5. Umilinta maxima in Stefan cel Mare