Liga 1

Dinamo, victorie la pas cu CSM Poli Iasi. Maric si Nemec marcheaza in primele meciuri ca titulari

Dinamo si-a respectat statutul de favorita in fata lui CSM Poli Iasi, impunandu-se cu 3-1 (2-0), sambata seara, in partida disputata in etapa a 8-a.

Fundasul croat Luka Maric a deschis scorul in minutul 13 cu o reluare din sase metri la o minge pasata de Lazar in chiar meciul sau de debut in tricoul lui Dinamo

Cinci minute mai tarziu la finalizare a aparut Lazar si l-a invins pe Grahovac cu un sut la coltul scurt.

Dubla interventie a lui Branescu in minutul 32 la prima faza in care CSM Poli Iasi a contat in ofensiva. Piccioni si Stefanescu nu au reusit sa-l invinga pe portarul dinamovist din interiorul careului.

Dinamo a replicat la cealalta poarta prin sutul lui Rotariu, mingea trecand putin pe langa poarta.

Slovacul Nemec a dus scorul la 3-0 din pasa lui Lazar in minutul 54 la primul sau meci ca titular la Dinamo.

Echipa lui Ioan Andone a facut pasul inapoi si Iasiul a urcat liniile, iar Piccioni reducea din diferenta in minutul 64. Gol cu un sut din interiorul careului dupa o pivotare de langa Maric.

Pana la final echipa oaspete a controlat jocul si tanarul atacant Boiciuc a ratat doua mari ocazii de gol in minutele 68 si 75.

Intre aceste ocazii Dinamo a amenintat poarta prin Palic, insa Grahovac s-a opus salvator si a respins in corner.

Incredibila ocazie pentru CSM Poli Iasi cu zece minute inaintea finalului. Tiganasu scoate mingea pentru sutul lui Badic si acesta reia cu dreptul peste poarta.

Trei puncte importante pentru Dinamo care revine pe locul doi al clasamentului in spatele rivalei Steaua. "Cainii" pot pierde aceasta pozitie daca CS Universitatea Craiova castiga duminica impotriva Concordiei Chiajna.



Dinamo, victorie la pas cu CSM Poli Iasi. Maric si Nemec marcheaza in primele meciuri ca titulari