Liga 1

Dinamo, victorie la pas cu Concordia in pofida scorului strans. Ilfovenii se indreapta spre Liga 2

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Dinamo Bucuresti a invins-o pe Concordia Chiajna, cu 3-2 (1-0), vineri seara, intr-un meci din etapa a 4-a a fazei playout.

Un meci pe care Dinamo l-a controlat de la un capat la altul, cele trei puncte nefiind niciun moment contestate de Concordia, echipa care ramane pe ultimul loc si se indreapta cu pasi mari spre al doilea esalon.

Grecul Papazoglu a deschis scorul in minutul 28 cu o reluare din interiorul careului la o centrare oferita de Naser Aliji din flancul stang.

Acelasi Papazoglu si-a trecut in cont dubla in partea secunda la trei minute de la reluare din pasa lui Dussaut.

Simon Zenke avea sa faca 3-0 in minutul 56 din mingea intoarsa de Papazoglu, de departe cel mai bun jucator al meciului.

Concordia Chiajna a redus din diferenta printr-un sut spectaculos al lui Petre Ivanovici, jucator introdus in partea secunda si, la ultima faza a meciului, a mai inscris o data prin Bawab cu o lovitura de cap din dreptul punctului cu var de la 11 metri.

Pentru Dinamo este a treia victorie din playout, in timp ce Concordia Chiajna ramane fara victorie  din 7 octombrie 2018.

Caseta tehnica

Dinamo: Mandanda - Dussaut, Klimavicius (R. Grigore 12), D. Ciobotariu, Aliji - Zenke (Jaadi '61), I. Filip (N'Diaye '67), Nistor, Sorescu - Montini, Papazoglou. Antrenor: Mircea Rednic;

Concordia Chiajna: Rîmniceanu - Grădinaru, Koutroumpis, An. Marc, Fota - Gorobsov (Albu '59), Ropotan (Nivaldo '59), M. Cristescu - Moussa (Ivanovici '64), Bawab, Alexe. Antrenor: Adrian Falub;

Cartonaşe galbene: Zenke '18, Dussaut '39, Jaadi '75 / Gorobsov '22, Albu '74;

Meciul a fost arbitrat de Adrian Comănescu.



Dinamo, victorie la pas cu Concordia in pofida scorului strans. Ilfovenii se indreapta spre Liga 2