Liga 1

Dinamo, victorie cu 2-0 in fata echipei lui Mutu

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Liderul din playout a jucat un fotbal placut ochiului si la final echipa lui Florin Bratu a obtinut victoria, cu 2-0 (1-0), in fata unui FC Voluntari extrem de slab.

Asa am trait Dinamo - Voluntari 2-0

Daniel Popa a deschis scorul pentru Dinamo la prima actiune de atac printr-un sut din interiorul careului.

Un gol venit dupa mai multe actiuni promitatoare ale ilfovenilor, care insa nu au reusit niciun moment sa ameninte periculos poarta aparata de Mutiu.

Bratu a mizat pe o echipa de tineri si in partea secunda l-a debutat si pe Florin Vasile, un mijlocas de nici 18 ani impliniti care avea sa rateze o buna ocazie pe final de meci.

Un alt tanar jucator al lui Dinamo avea sa inchida tabela, fundasul Ricardo Grigore cu o lovitura de cap in urma unei lovituri de la colt.

Voluntariul a aratat un fotbal mai degraba de esalon secund, echipa lui Adrian Mutu fiind realmente prabusita din punct de vedere fizic din minutul 60 incolo.

Cea mai mare ocazie a oaspetilor a ramas pana la finala bara lui Marinescu din prima repriza la scorul de 0-0.

Dinamo si-a asigurat primul loc in clasament la final de playout, in timp ce Voluntariul poate ajunge pe loc direct retrogradabil dupa aceasta runda si Mutu nu pare a detine in acest moment formula prin care sa indrepte corabia care se indreapta vertiginos spre Liga 2.

Caseta tehnica

 FC Dinamo: Muţiu – Corbu, Popescu, Grigore, Olteanu – Dudea - Moldoveanu, Gheorghe (Vasile ’71), Nistor (Mahlangu ’80), Salomao – Popa (Longher ’83). Antrenor: Florin Bratu

FC Voluntari: Mincă – Novac, Balaur, Horj, Bucurică (Bălan ’46) – Răuţă – Pârcălabu, LMarinescu (Leasă ’77), Lazăr, Căpăţână (Ivanovici ’33) – Voicu. Antrenor: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: Corbu ’88 / Balaur ’47, Răuţă ’67.

Meciul a fost arbitrat de Iulian Calin.



Dinamo, victorie cu 2-0 in fata echipei lui Mutu