Liga 1

Dinamo, victorie categorica in fata lui Juventus

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Echipa Dinamo Bucuresti a inceput cu o victorie cat se poate de clara noul sezon in fata nou-promovatei Juventus Bucuresti, pe care a invins-o cu 3-0 in meciul disputat pe arena “Ilie Oana” din Ploiesti. Meciul a fost live text aici.

Rivaldinho a deschis scorul in minutul 32 cu o lovitura de cap din centrul careului in urma unei centrari de la Salomao, singura achizitie a lui Dinamo in aceasta vara care a inceput ca titular.

Finalul reprizei a fost unul incins, cu trei cartonase galbene in doua minute, si o mare ocazie ratata de tanarul Stefan de la Juventus, al carui sut din afara careului a fost respins acrobatic in corner de portarul Penedo.

La 0-0, in minutul 17, Juventus mai ratase o mare ocazie prin Ciprian Petre, jucator care a ratat poarta cu un sut din marginea careului la o faza pornita de la un balon pierdut de fundasul dinamovist Maric la centrul terenului.

Misiunea lui Dinamo s-a simplificat in partea secunda dupa eliminarea lui Mihaiescu in minutul 53 pentru cumul de cartonase galbene.

Dinamo si-a dublat avantajul in minutul 66 prin Filipe Nascimento, jucatorul venit de la CFR Cluj in schimbul cu Dan Nistor. De doar opt minute a avut nevoie portughezul sa inscrie primul sau gol in tricoul alb-rosu.

Nedelcearu a inchis tabela cu un sut pe urmarire la o minge respinsa in fata de portarul advers Mingote.



Dinamo, victorie categorica in fata lui Juventus