Liga 1

Dinamo urca pe primul loc dupa victoria cu CFR Cluj

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo castiga cu 3-0 in deplasare cu CFR Cluj si urca pe primul loc provizoriu in clasamentul din Liga 1, formatia din Stefan cel Mare punand mare presiune pe Viitorul si Steaua, celelalte echipee aflate in lupta pentru titlu.

Primul sut pe poarta a apartinut gazdelor in minutul 18 la mingea trimisa de Nouvier si retinuta in doi timpi de portarul dinamovist Penedo.

Sansa pentru Dinamo cinci minute mai tarziu la o centrare in fata portii, portarul Marc dandu-le emotii suporterilor gazda.

Pana la pauza singurele actiuni notabile au fost suturile lui Paun pentru gazde si Filip pentru Dinamo, ambele mingi fiind retinute fara probleme de cei doi portari.

Dinamo a deschis scorul la cinci minute dupa pauza prin Filip la o faza in care Marc a gafat din nou de aceasta data decisiv. Palic a trimis o diagonala pentru urcarea fundasului stanga dinamovist in careu, Marc a iesit gresit si n-a reusit sa blocheze din picioarele lui Filip.

Faza controversata in minutul 73 la caderea lui Tiago Lopes in duel cu Filip. Gazdele au solicitat penalty, dar centralul Avram i-a acordat galben lui Lopes pentru proteste.

CFR Cluj a trecut pe langa egalare in doua randuri, dar de fiecare data Bud a ratat incredibil din pozitii extrem de favorabile. Mai intai a trimis cu capul peste poarta din centrul careului la o centrare din dreapta, pentru ca imediat dupa sa trimita mult peste la o lansare peste intreaga apararea dinamovista.

Bud a fost ulterior schimbat cu Antal si a intrat intr-un conflict verbal cu fanii clujeni de la tribuna a doua, fiind cu greu potolit de oamenii de pe banca.

Dinamo a dat lovitura in minutul 87 prin Hanca dupa o demarcare de toata frumusetea in stanga si o finalizare la coltul lung.



Dinamo urca pe primul loc dupa victoria cu CFR Cluj