Liga 1

Dinamo trimite Timisoara aproape de Liga 2

Liderul din playout si-a respectat blazonul si a castigat la Timisoara, cu 3-1, in fata celor de la ACS Poli, un rezultat care lasa echipa banateana pe loc direct retrogradabil inaintea ultimei etape a sezonului.

Dinamo a inceput in forta si a ratat doua mari ocazii in primele 20 de minute. Salomao l-a intins pe Straton in minutul 17 si apoi tot el, dupa numai un minut, a trimis in transversala.

Timisoara a replicat la jumatatea reprizei prin Draghici pe contraatac, dar sutul acestuia a fost respins in lateral de Penedo.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 25, cand mingea a circulat frumos pe traseul Nistor – Salomao – Popa, iar ultimul a finalizat cu o reluare simpla din sase metri.

Banatenii au ratat egalarea in finalul primei reprize prin Draghici, jucator care a nimerit transversala cu o lovitura de cap din centrarea lui Rat.

Dinamo s-a desprins in partea secunda pe tabela prin Salomao, jucator care marca pentru 2-0 in minutul 58 dupa o patrundere pe contraatac.

Gazdele au irosit doua bune sanse de gol in minutele 65 si 74, cand Cinu si apoi Draghici n-au prins cadrul portii din centrarile aceluias Rat.

In cele din urma Dinamo avea sa inchida tabela prin Pesic cu un sfert de ora inaintea finalului din centrarea lui Salomao.

Timisoara ramane pe loc direct retrogradabil la doua puncte in spatele Voluntariului.

Programul din ultima etapa o avantajeaza pe Voluntari, care joaca cu Juventus Bucuresti, echipa deja retrogradata, in timp ce Timisoara merge la Chiajna pentru duelul cu Concordia.

Cele doua meciuri sunt programate pe 2 iunie de la aceeasi ora, 21:30.

Caseta tehnica

ACS POLI: Straton - Melinte, Cânu, Şeroni - Vaşvari (Oprea '62), Artean, Ciucur, Raţ - Drăghici, Munteanu (Velcota '84), Bârnoi (Roman '62). Antrenor: Adrian Neaga.

Dinamo: Penedo - Corbu, Popescu, Katsikas, Olteanu - Mahlangou (Şerban '84), Nistor (Dudea '72), Palic - Hanca (Pesici '67), Popa, Salomao. Antrenor: Florin Bratu.

Cartonaşe galbene: Vaşvari '45 / Corbu '62, Olteanu '78.

Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor.



Dinamo trimite Timisoara aproape de Liga 2