Liga 1

Dinamo trece la pas de Voluntari

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo ajunge la cota 15 puncte dupa opt etape in urma victoriei pe care a obtinut-o, sambata seara, in deplasare cu FC Voluntari, scor 3-1. Meciul a fost live text aici.

Echipa din Stefan cel Mare a primit un cadou din partea centralului Marius Avram in minutul 6, cand acesta a acordat lovitura de la 11 metri absolut gratuit. Nemec a calcat pe minge in careul advers fara ca Popescu sa-l fi atins.

Cum Hanga nu s-a aflat pe teren, Anton a transformat lovitura de la 11 metri prin care Dinamo incepea practic meciul de la 1-0.

Voluntariul a trecut pe langa egalare in minutul 15 la sutul in forta trimis de Lazar din afara careului, o minge grea pe care portarul Penedo a respins-o in lateral.

La opt minute dupa reluarea jocului, in partea secunda, ilfovenii au restabilit egalitatea prin Vodut dintr-o lovitura de la 11 metri corect acordata de aceasta data la faultul lui Dudea asupra lui Ivanovici.

Dupa doar trei minute Dinamo revenea la conducere printr-o reusita superba a lui Nascimento din lovitura libera. Un sut cu stangul peste zid care nu i-a lasat nicio optiune portarului Balauru decat sa scoata mingea din plasa.

Dinamo a inchis jocul in minutul 60 dupa reusita lui Salomao dintr-o pozitie singur cu portarul la pasa lui Costache.

Dubla ocazie pentru Dinamo la aceeasi faza in minutul 74. Mai intai Balauru s-a opus golului la sutul lui Nascimento din interiorul careului, mingea a ajuns la Costache si acesta a trimis in bara.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, M. Popescu, Vl. Olteanu – Novac (Marinescu '46), Răuţă, C. Lazăr (Cernat '63) – G. Deac (Tudorie '81), Voduţ, Ivanovici. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Dinamo: Penedo – Dudea, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip – P. Anton (Şerban '75), Mahlangu, Nascimento (L. Gheorghe '84) – Costache, Nemec (Rivaldinho '81), Salomao. Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Olteanu '13. Popescu '13 / Mahlangu '37, Penedo '79.

Arbitru Marius Avram.



Dinamo trece la pas de Voluntari