Liga 1

Dinamo termina turul pe loc de baraj

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Concordia Chiajna si Dinamo au remizat, scor 0-0, luni seara, in ultima partida a etapei a 13-a, ultima a turului de campionat in Liga 1 Betano.

Un rezultat de care alb-rosii ar trebui sa fie multumiti dupa numarul de ocazii ratate de Concordia Chiajna in repriza secunda.

Portarul Jaime Penedo a salvat-o pe Dinamo in doua situatii critice. Mai intai in minutul 60 la lovitura de cap a lui Guessan, cand panamezul a respins cu un reflex de zile mari.

Asa am trait Concordia - Dinamo 0-0

Apoi, zece minute mai tarziu, Penedo a blocat sutul lui Deaconu direct dintr-o lovitura libera din flancul drept.

Ultima sansa de gol a apartinut tot gazdelor si a fost irosita de Mazarache in minutul 90 dupa o eroare masiva a fundasului grec Katsikas. Acesta a pasat la un adversar si l-a lasat intr-o prima faza pe Batin in pozitie de finalizare.

Dinamo s-a vazut rareori la finalizare si atunci fara a avea consistenta in exprimare, asa cum s-a intamplat la sutul lui Nistor din actiune sau la incursiunea lui Grozav din minutele de final.

Pozitia a 12-a pentru Dinamo, cu 13 puncte in tot atatea meciuri. Dinamo e la sapte puncte de ultimul loc care asigura prezenta in playoff.

Concordia Chiajna a urcat o pozitie dupa meciul cu Dinamo, ajungand pe zece, cu 15 puncte.

Caseta tehnica

Concordia Chiajna: Greab – Albu (Cristescu '85), Leca, A. Marc, Fota – Prepeliţă, Gorobsov – Grădinaru, Deaconu (Măzărache '87), Nivaldo – Guessan (Batin '73). Antrenor: Dorinel Munteanu

Dinamo Bucureşti: Penedo – Corbu (Şerban '88), Ciobotariu, Katsikas, Popovici – Sorescu, Cooper (Moldoveanu '82), D. Nistor, Salomao – Axente (Popa '59), Grozav.. Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Fota (38), Leca (63), Cristescu (90+2) / Cooper (85)

Arbitru: Radu Petrescu.



Dinamo termina turul pe loc de baraj