Liga 1

Dinamo termina sezonul regular cu victorie

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Echipa din Stefan cel Mare a castigat, vineri seara, cu 2-1, in fata lanternei rosii Concordia Chiajna, intr-o partida din etapa a 26-a, ultima a sezonului regular.

Grecul Papazoglu a deschis scorul pentru Dinamo in minutul 39 cu o reluare din interiorul careului la pasa lui Nistor.

Papazoglu incepuse meciul ca rezerva, dar a fost introdus in teren in minutul 26 dupa ce italianul Montini n-a mai putut continua in urma unei lovituri la cap.

Asa am trait Dinamo - Concordia Chiajna in etapa a 26-a

In partea secunda, minutul 54, ilfovenii au ratat cea mai mare ocazie a lor prin Gorobsob al carui sut din afara careului a fost respins de Mutiu peste bara.

Sorescu a facut 2-0 pentru Dinamo in minutul 66, dar gazdele nu s-au bucurat decat trei minute de avantajul dublu de pe tabela.

Fostul dinamovist Ropotan reducea din diferenta cu o super executie din afara careului.

Concordia Chiajna n-a avut forta de a forta egalarea si a incheiat partida incasand a 16-a infrangere a sezonului. Ilfovenii raman pe ultimul loc si vor incepe playout-ul cu doar 9 puncte.

Caseta tehnica

Dinamo: Muţiu - Sorescu, Klimavicius, Grigore, Aliji - Filip - Nabil Jaadi (Zenke '50), Ait-Atmane (N'Diaye '64), Nistor, Reda Jaadi - Montini (Papazoglou '26). Antrenor Mircea Rednic;

Concordia: Greab - Cadamuro, Koutroumpis (Cristescu '46), Meira, A. Radu (Fota '46) - Ropotan, Albu, Gorobsov - Grădinaru, Moussa, Alexe (Guessan '70). Antrenor Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Ait-Atmane '36, Papazoglou '78 / Ropotan '10, Gorobsov 73, Moussa '81, Grădinaru '81.

Arbitru la centru a fost Andrei Chivulete.



Dinamo termina sezonul regular cu victorie