Liga 1

Dinamo termina anul in afara locurilor de playoff (video Poli Timișoara - Dinamo)

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Doar cu o victorie obtinuta in meciul cu ACS Poli Timisoara cei de la Dinamo putea urca pe loc de playoff, ceea ce nu s-a intamplat, iar rezultatul de 0-0 plaseaza echipa din Stefan cel Mare in afara primelor sase locuri in clasament la final de 2017. Partida a fost live text aici.

Un rezultat influentat si de calitatea groaznica a terenului de la Timisoara, unul extrem de greu care a defavorizat ambele echipe.

Meciul in sine nu a oferit prea multe ocazii de gol, cele doua echipe implicandu-se intr-un joc de uzura in zona neutra a terenului.

Sutul lui Munteanu pe langa poarta din minutul 64 si mingea trimisa de Bokila in blocajul la sacrifiu al lui Seroni din prelungiri pot fi trecute cu indulgenta la capitolul ocazii de gol.

Dinamo a evoluat din minutul 88 in inferioritate numerica, dupa ce Salomao a primit al doilea galben pentru o tinere de tricou fiind eliminat.

Meciul s-a incheiat cu scandal, dupa ce arbitrul Adrian Cojocaru acordase o lovitura libera gazdelor la un fault comis de Corbu in propriul teren, insa cum cele trei minute suplimentare acordate expirasera nu a mai permis executarea. Aceasta i-a infuriat pe jucatorii Timisoarei care au protestat vehement.

Caseta tehnica

ACS Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Melinte, Şeroni, Ciucur - Artean, Vaşvari - A. Munteanu, Doman (Haruţ '74), Bîrnoi (M. Croitoru '82) - Drăghici (Abraw '86). Antrenor: Ionuţ Popa;

FC Dinamo: Penedo - Dudea, Marici, Katsikas, Oliva - Mahlangu, Nascimento (Corbu '24) - Hanca, Rivaldinho (Bokila '57), Salomao - Nemec (R. Moldoveanu '80). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: A. Munteanu '9, Drăghici '49 / Salomao '82, '89, Corbu 90+4;

Cartonaş roşu: Salomao '89.

Arbitru: Adrian Cojocaru.



Dinamo termina anul in afara locurilor de playoff (video Poli Timișoara - Dinamo)