Liga 1

Dinamo – Steaua, un meci cu miză pentru titlu (calcule și info-grafic)

Sursă foto: Betano.com

Au mai rămas de disputat trei etape din playoff-ul Ligii 1, după care vom afla care echipă va fi noua campioană a României. Dinamo și Steaua se vor întâlni în meciul direct pe 1 Mai, de la ora 20:30, în derby-ul clasic al României cu  implicații la vârful campionatului.

Casa de pariuri online Betano.com a realizat un grafic (foto sus) în care prezintă bilanțul total al meciurilor directe din Marele Derby, dar și al partidelor pe care Steaua și Dinamo le mai au de jucat până la finalul sezonului. De asemenea, Betano.com a pregătit Marele Derby cu peste 200 de tipuri de pariuri și cote cu Marjă 0% - cele care asigură câștiguri maxime pentru pariori.

FCSB-934542/?clkco=8d2c9b2f-4894-4f04-b57d-7d195ffc6c3c">Pariuri live pe meciul de fotbal Dinamo – Steaua (luni, 1 Mai, ora 20:30)

Dinamo iese din calcule, dacă pierde Marele Derby

Dinamo și Steaua speră la locul 1, iar Marele Derby va fi vital în lupta pentru titlu. Se pot face multe calcule în ceea ce privește lupta pentru primul loc, atât Steaua, cât și Dinamo având șansele lor.

Campionatul se poate relansa cu un final de sezon extrem de palpitant în cazul în care dinamoviştii se vor impune în Marele Derby. Un lucru este cert: dacă "roş-albaştrii" vor câştiga Marele Derby, îi vor scoate definitiv pe dinamovişti din lupta pentru câştigarea Ligii 1.

Steaua depinde doar de ea

Cele mai mari şanse la titlu le are Steaua Bucureşti, pentru că are trei puncte avans faţă de ocupanta locului al doilea, FC Viitorul, şi depinde astfel doar de ea. Cu trei victorii pe linie, dar chiar și cu un egal și două victorii, roș-albaștrii sunt siguri de titlu în Liga 1 fără a mai depinde de alte rezultate, ale altor echipe.

Casa de pariuri online Betano.com a calculate procentajele din meciurile directe Dinamo – Steaua, bazându-se pe toate partidele jucate în Liga 1, așa cum se poate observa în graficul de mai sus. Cel mai des rezultat a fost egalul (marcat cu alb în grafic), înregistrat în 50% dintre cele 139 de întâlniri disputate în campionatul intern. Procentajele sunt calculate și pentru celelalte meciuri rămase pentru Steaua și Dinamo.

Click aici pentru toate pariurile și cotele din fotbal de pe Betano.com

Steaua, 86% procentaj de victorie contra Craiovei!

Chiar dacă ar obține un egal cu marea sa rivală, Steaua va încheia sezonul cu două meciuri dificile, unul contra campioanei Astra Giurgiu, în deplasare, și un  altul împotriva CS Universitatea Craiova, o echipă imprevizibilă și puternică pe teren  propriu.

Însă, contra ambelor cluburi, echipa lui Laurențiu Reghecampf are de partea sa rezultatele directe, câștigând până acum 45% dintre partidele cu Astra și 86% pe cele contra oltenilor!

Dinamo păstrează șanse matematice la titlu

Dinamo Bucureşti poate câștiga titlul doar dacă va obține nouă puncte din tot atâtea posibile, în ultimele trei etape. Cu un succes contra Stelei, „câinii” s-ar apropia la două puncte de lider. Dacă apoi o va învinge pe CFR Cluj (deplasare) şi pe Astra Giurgiu (acasă), dar depizând și de rezultatele celorlalte rivale (Steaua și Viitorul), Dinamo va păstra șanse matematice la titlul.

Știați că?

  • Dinamo nu a pierdut în acest an niciun meci pe teren propriu (Arena Naţională şi stadionul "Dinamo")
  • FCSB are cele mai multe victorii din play-off, 4 în 7 etape, și cel mai bun atac din play-off, înscriind 10 goluri în 7 etape.


Dinamo – Steaua, un meci cu miză pentru titlu (calcule și info-grafic)