Liga 1

Dinamo - Craiova 2-2 si o bara la final care putea schimba totul (video)

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial/

Condusa de doua ori Dinamo a scos un punct pe teren propriu contra Universitatii Craiova dupa un 2-2 spectaculos. Echipa din Stefan cel Mare putea castiga meciul in prelungiri cand sutul lui Nistor a intalnit bara.

Oltenii au deschis scorul la jumatatea primei reprize prin brazilianul Gustavo dintr-un penalty obtinut de Mitrita la un duel cu Popescu.

La ultima faza a reprizei Dinamo reusea egalarea prin slovacul Nemec dupa o eroare in defensiva oaspetilor. Oltenii s-au jucat cu o minge pe care Calancea a degajat-o in picioarele unui adversar si Dinamo a profitat de faza aparuta din nimic.

Meciul a avut un ritm mai bun dupa pauza, Craiova revenind la conducere dupa zece minute de la reluare prin Barbut dupa o actiune dezvoltata de Mitrita in flancul stang.

La trei minute de la reusita sa acelasi Barbut a irosit o ocazie uriasa singur cu poarta trimitand alaturi. A fost faza prin care Craiova ar fi putut practic inchide meciul.

Asa am trait Dinamo - Craiova 2-2

Pe masura trecerii timpului oltenii au facut pasul inapoi si apararea echipei lui Devis Mangia a dat semne de oboseala tot mai mult, astfel ca golul egalizator reusit de Popa in minutul 86 a venit firesc.

La 1-2 Dinamo ratase o mare ocazie prin Nemec ramas in pozitie ideala de finalizare in interiorul careului, iar in prelungiri gazdele au avut o bara la sutul lui Nistor din afara careului.

Craiova a fost privata de o lovitura de la 11 metri in debutul partii secunde la un fault evident comis de Popescu asupra lui Gustavo.

Caseta tehnica

Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, Nica – Mahlangu, Monroy (Popa '59) – Hanca (Olteanu '64), D. Nistor, Pesic (Moldoveanu '74) – Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă

CSU Craiova: Calancea – Screciu, T. Ferreira, Briceag (Burlacu '87) – Martic, Zlatinski (Bic '83), Mateiu, Bancu – Bărbuţ (R. Popa '72), Mitriţă, Gustavo. Antrenor: Devis Mangia

Cartonaşe galbene: Monroy '37, Nedelcearu '57 / Bărbuţ '52, Bancu '61

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Hategan.



Dinamo - Craiova 2-2 si o bara la final care putea schimba totul (video)