Liga 1

Dinamo se impune pe final de meci la Voluntari

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Echipa Dinamo a obtinut toate cele trei puncte puse in joc in disputa cu FC Voluntari de sambata seara in etapa a 7-a din playout.

Un meci care se indrepta spre un 0-0 mai degraba anost cand Dinamo a marcat de doua ori intr-un interval de doar noua minute.

Mai intai Ricardo Grigore a deschis scorul cu o lovitura de cap dupa o centrare din corner. Grigore intrase pe teren de putine momente inlocuindu-l pe accidentatul Denis Ciobotariu.

Apoi, la capatul unui contraatac, Dinamo a marcat golul doi prin italianul Mattia Montini din partea lui Cristian Sorescu. Montini a avut apoi parte de o sperietura zdravana, vazandu-si piciorul stang prins intr-un panou publicitar ca intr-o capcana.

Voluntari a redus din diferenta prin Alexandru Tudorie la ultima faza a meciului dupa un contraatac. Un gol spectaculos prin care atacantul ilfovenilor ajunge la cota opt reusite in acest sezon, dar care nu a schimbat cu nimic destinatia celor trei puncte.

Dinamo continua astfel urmarirea liderului din playout Gaz Metan Medias, cele doua fiind in continuare despartite de un singur punct.

Echipa lui Cristiano Bergodi ramane la cota 22 puncte, la o victorie distanta de locul care duce la baraj. Pentru Voluntari este al patrulea meci fara victorie.

Dinamo n-a mai pierdut de Paste din 2007!

Caseta tehnica

FC Voluntari: Mitrev – R. Miranda, Balaur, Russo, Al. Vlad – Căpăţână (Popadiuc ’64), Răuţă – I. Gheorghe, Laidouni, Gadze (Deac ’87) – Ad. Bălan (Tudorie ’69). Antrenor: Cristiano Bergodi;

Dinamo: Mandanda – Dussaut, D. Ciobotariu (Grigore ’79), Klimavicius, Aliji – N’Diaye – Montini, I. Şerban (Zenke ’69), Nistor, Jaadi (Sorescu ’62) – Papazoglou. Antrenor: Mircea Rednic;

Cartonaşe galbene: Laidouni ’72, Gadze ‘85 / Montini ‘1, Şerban ’14, Nistor ’79, Aliji ‘85;

Arbitru: Iulian Călin.



Dinamo se impune pe final de meci la Voluntari