Liga 1

Dinamo se impune la Voluntari dintr-un penalty in minutul 90+2

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Prima victorie pentru Dinamo dupa aproape doua luni de asteptare a fost obtinuta, luni seara, gratie unui penalty obtinut la Voluntari dincolo de minutul 90.

Zgrablic a oprit cu mana un sut trimis de Nistor din afara careului si centralul Catalin Popa a acordat fara ezitare lovitura de la 11 metri.

Nistor s-a ferit sa execute si misiunea transformarii a cazut pe umerii lui Salomao, iar mijlocasul portughez a inscris aducand cele trei puncte in dreptul lui Dinamo.

Un meci de uzura care se indrepta spre un 0-0 care nu ajuta niciuna dintre formatii.

Prin victoria obtinuta Dinamo face un salt de trei pozitii in clasament si ajunge pe locul 9, la patru puncte de ultimul loc care asigura prezenta in playoff.

Pentru Dinamo succesul de la Voluntari este unul de moral inaintea derby-ului de duminica impotriva rivalei FCSB, partida programata de la ora 21:00.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Vâtcă - Hodorogea, Zgrablic, Armas, Bucurică - I. Gheorghe, Răuţă, Căpăţână, Belahmeur (Deac '90+3) - Gadze (Kabasele '65), Malfleury (Ciucur '86). Antrenor: Ioan Andone;

Dinamo: Penedo - Corbu (Neicuţescu '57), M. Popescu, Katsikas, Popovici - Cooper, Nistor - Hanca (Moldoveanu '77), Sorescu, Salomao - D. Popa. Antrenor: Mircea Rednic;

Cartonaşe galbene: Zgrablic '13, Hodorogea '61 / Hanca '23, Katsikas '26, Sorescu '73;

Cartonaş roşu: Zgrablic '90+3;

Arbitru: Cătălin Popa.



Dinamo se impune la Voluntari dintr-un penalty in minutul 90+2