Liga 1

Dinamo rezista in noua jucatori la Arad si evita a saptea infrangere consecutiva

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Cu doi jucatori mai putin pe teren echipa Dinamo a smuls in extremis un 0-0 in deplasare cu UTA, duminica, intr-o partida din etapa a 26-a in CASA Liga 1.

UTA a ratat deschiderea scorului in minutul 10 prin Dangubic. Scapat singur cu portarul, atacandul aradenilor a sutat incredibil pe langa poarta.

Dinamo a ramas in inferioritate numerica din minutul 41, cand Ehmann a vazut al doilea cartonas galben si a fost eliminat.

Bara transversala a salvat-o pe Dinamo in minutul 63 la sutul in forta trimis de Roger din interiorul careului.

Din minutul 78 echipa bucuresteana a mai pierdut un jucator. Rauta a luat doua galbene in mai putin de cinci minute, a doua oara pentru o talpa chiar pe linia de margine a terenului.

UTA a continuat sa preseze in cautarea golului victoriei, Cardoso fiind blocat in extremis in prelungiri de francezul Pierret transformat intr-un adevarat zid viu pe linia portii.

Dinamo obtine primul punct dupa sase meciuri pierdute la rand.

Este primul punct obtinut de Flavius Stoican pe banca lui Dinamo.

Incidente intre suporteri

Meciul de la Arad a fost precedat de o bataie intre suporterii celor doua echipe, fiind nevoie de interventia unitatii mobile a Jandarmeriei din Timisoara pentru aplanarea conflictului.

Caseta tehnica

UTA: Iacob – Vukcevici, Erico, Benga, Şliakov – Isac, Batha – Ubbink, Roger, Dangubici (D. Cardoso '72) - Laukzemis (Otele '56). Antrenor Ionuţ Badea;

Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Jovanovici (Creţu '60), Ehmann, A. Radu – Ivanov, Răuţă, Pierret – C. Matei (Borcea '88), Ivanovski (R. Grigore '90+3). Antrenor Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Şliakov '28 / Ehmann '36 şi 42, Răuţă '75 şi '78, Figuieredo '90.

Cartonaşe roşii: Ehmann '42, Răuţă '78.

Arbitri: Cătălin Popa - Adrian Vornicu, Romică Bîrdeş - Florin Andrei.



Dinamo rezista in noua jucatori la Arad si evita a saptea infrangere consecutiva