Liga 1

Dinamo – Poli Iasi 4-1. A patra victorie consecutiva pentru “caini”

Sursă foto: Dinamo Facebook

Dinamo e intr-o vizibila revenire de forma si aceasta se vede cu ochiul liber in rezultatele echipei dupa 4-1 in meciul de campionat cu Poli Iasi.

Pentru formatia din Soseaua Stefan cel Mare este a patra victorie consecutiva in toate competitiile si al treilea succes la rand in CASA Liga 1.

Poli Iasi ramane fara victorie pe terenul lui Dinamo in zece meciuri, desi gruparea din Copou a deschis scorul prin Platini in minutul 4.

Dinamo a egalat prin Sorescu dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 16. Un penalty obtinut de tanarul Borcea.

Nemec a adus-o pe Dinamo la conducere in debutul partii secunde, minutul 59, cu o reluare de cap din centrarea lui Sorescu din flancul drept in directia de atac.

In minutul 77 Paul Anton a marcat cel mai frumos gol al meciului cu un sut din actiune de la aproximativ 40 de metri usor lateral stanga.

Senegalezul Gueye a inchis tabela in minutul 86 cu o reluare din sase metri la pasa aceluias Sorescu, de departe omul meciului.

Poli Iasi a ratat un penalty in minutul 90+3 la ultima faza prin belgianul Vanzo.

Dinamo acumuleaza 15 puncte si urca pana pe locul opt provizoriu, in timp ce Poli Iasi ramane in subsolul clasamentului cu cea mai slaba aparare din campionat, 35 de goluri primite in 13 meciuri.

Caseta tehnica

Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic, Bejan, R, Grigore – Răuţă (Bani '88), P. Anton – Aleix Garcia, Borcea (Gueye '46), Fabbrini (Creţu '88), Nemec (Achim '77). Antrenor: Ionel Gane.

Poli Iali: Bosz – Onea, Frăsinescu, Baxevanos (Passaglia '84), Buşu – I. Cristea (Vanzo '53), De Iriondo (Breeveld '71), Passaglia – Platini, An, Cristea (Mensah '71), Calcan. Antrenor: Daniel Pancu.

Cartonaşe galbene: Fabbrini '32 / Platini '38, Onea '45.

Horaţiu Feşnic (arbitru).



Dinamo – Poli Iasi 4-1. A patra victorie consecutiva pentru “caini”