Liga 1

Dinamo pierde locul doi in playout. Voluntari face istorie in Stefan cel Mare

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Pe o ploaie torentiala care n-ar fi scos afara din casa nici macar un caine, Dinamo si FC Voluntari au remizat, vineri seara, scor 0-0, in ultima etapa din playout.

Un rezultat care face ca Dinamo nu doar sa nu emita vreo pretentie la primul loc ocupat de Gaz Metan Medias, dar care trimite formatia pregatita de Mircea Rednic pe locul trei.

Aceasta dupa ce FC Botosani a invins-o, de asemenea intr-un meci disputat vineri, pe Poli Iasi, cu 2-0.

FC Voluntari a scris istorie prin acest 0-0 in Stefan cel Mare obtinand, desi pare neverosimil, primul punct in istoria confruntarilor cu Dinamo!

Ilfovenii au incheiat sezonul fara emotii la egalitate de puncte cu Poli Iasi.

In alta ordine de idei, pentru mijlocasul Costin Lazar meciul din Stefan cel Mare a fost ultimul al carierei. Schimbat in minutul 86, fostul international al Romaniei a fost aplaudat de putinii spectatori prezenti in tribune, care apoi au tinut sa-i reaminteasca acestuia de trecutul sau rapidist.

Caseta tehnica

Dinamo: Mandanda - Ciobotariu, Klimavicius, Grigore – Zenke (N. Jaadi ’68), Filip, N'Diaye (Şerban ’80), Sorescu – R. Jaadi - Montini, Popa (Christovao ’61). Antrenor: Mircea Rednic

FC Voluntari: Vâtcă - Miranda, Russo, Hodorogea, Vlad - Gheorghe, Lazăr (Răuţă ’87), Laidouni – Pîrcălabu (Popadiuc ’67), Belahmeur (Deac ’74), Bălan. Antrenor: Cristiano Bergodi

Cartonaş galben: Klimavicius ‘67

Arbitru: Sebastian Colţescu.



Dinamo pierde locul doi in playout. Voluntari face istorie in Stefan cel Mare