Liga 1

Dinamo pierde dupa trei meciuri

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Echipa Sepsi Sf.Gheorghe a castigat, cu 3-1, duelul cu Dinamo Bucuresti programat, marti dupa-amiaza, in Stefan cel Mare.

Stefanescu a deschis scorul pentru covasneni dupa 11 minute dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Luckassen in duel cu Patriche.

Dinamo a egalat in prelungirile primei reprize de asemenea dupa o faza de penalty. Torje a executat lovitura de la punctul cu var, mingea a lovit bara si a ricosat in lateral pana la Rodriguez care a centrat pentru Patriche. Acesta a marcat cu capul.

Sepsi si-a apropiat victoria prin golurile marcate de Ninaj cu capul (53’) dupa o faza de la coltul terenului, respectiv Ashkovski (90+4’) pe contraatac.

Oaspetii au ramas fara portarul titular Niczuly, accidentat la mana in minutul 36. In locul acestuia a intrat Beuran.

Pentru Dinamo este prima infrangere dupa trei meciuri in Liga 1.

Dinamo: Cristiano - De Moura, Ehmann, Patriche (Bani '66), Steliano Filip - Carp (Borduşanu '46), Pierret - Torje (Creţu '83), J. Rodriguez, Grădinaru (Giafer '90) - Vlad Morar (Buleică '83). Antrenor Flavius Stoican;

Sepsi: Niczuly (Began '39) - Dimitrov, Ninaj, A. Dumitrescu, Ispas - M. Ştefănescu (Aşkovski '84), N. Păun, E. Gonzales - Bărbuţ, Luckassen (Tudorie '84), Damaşcan (Aganovici '72). Antrenor Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Patriche '10, Rodriguez '70, Torje '79 / Ninaj '33, Bărbuţ '43, Păun 45+1, A. Dumitrescu '45+2.

Arbitri: Viorel Flueran - Adrian Popescu, Marius Badea - Cătălin Popa.



Dinamo pierde dupa trei meciuri