Liga 1

Dinamo obtine trei puncte mari cu Craiova. Hattrick reusit de Montini!

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Pe o vreme cand niciun caine n-ar fi fost de dat afara din casa, unsprezece “caini” au iesit la joc pe terenul din Stefan cel Mare, unul impracticabil la ora oficiala a meciului cu Craiova, si au obtinut o victorie mare, cu 3-0, in fata unui adversar cu pretentii la titlu.

Italianul Montini, jucatorul adus de Rednic in toamna acestui an pentru intarirea lui Dinamo, a fost eroul alb-rosilor cu un hattrick senzational care i-a incalzit pana in adancuri pe putinii fani dinamovisti prezenti la meci.

La 0-0 s-a jucat taios, pe contre, ca vremea de afara, cu actiuni in viteza la mbele porti. Montini si-a inceputu show-ul in minutul 30 cu o reluare spectaculoasa din sase metri. Un calcai care l-a lasat fara reactie pe conationalul sau Pigliacelli.

Un gol anuntat de ocazia din minutul 19 ratata de acelasi Montini la incursiunea lui Pesic in stanga careului craiovean.

Oltenii au replicat imediat dupa acea faza printr-un contraatac cu Bancu varf de lance, dar aparitia providentiala a lui Popescu a salvat-o pe Dinamo.

S-a intrat la cabine cu 1-0 pentru Dinamo, avantaj pe seama caruia jucatorii lui Mircea Rednic au construit strategia partii secunde.

Intr-un interval de doar cinci minute Montini a punctat de doua ori, in minutele 48 si 53, astfel ca cei de la Craiova s-au trezit in cel mai negru cosmar posibil, de unde venisera ca mari favoriti sa o execute pe codasa Dinamo chiar la ea acasa.

Caseta tehnica

Dinamo: Muţiu - Sorescu, Popescu, Grigore, Corbu - Ait-Atmane, Gomelt – Hanca (Zenke ’85), Pesic (Creţu ’90), Salomao – Montini (Axente ‘72). Antrenor: Mircea Rednic;

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag (Nuno Rocha ’59) - Mateiu, Fedele – Bărbuţ (Meza Colli ’72), Cicâldău (Mihăilă ’59), Bancu – Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia;

Cartonaşe galbene: Corbu ’47, Hanca ’61, Pesic ’65, Salomao ‘84, Creţu '90+4;

Arbitru: Marius Avram.



Dinamo obtine trei puncte mari cu Craiova. Hattrick reusit de Montini!