Liga 1

Dinamo obtine a 10-a victorie consecutiva cu Voluntari

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

In buna traditie a precedentelor noua intalniri directe in Liga 1, Dinamo a invins-o pe FC Voluntari, duminica seara, cu 2-1 (0-0), dupa ce echipa ilfoveana deschisese scorul. Asa am trait Dinamo - Voluntari 2-1

Dupa o prima repriza extrem de modesta, fara nici macar un sut pe spatiul portii, jocul a crescut in intensitate in partea a doua.

Balan a trimis primul sut pe poarta al meciului dintr-o lovitura libera, obligandu-l pe portarul Penedo sa respinga in corner.

In minutul 57 cei de la Voluntari au deschis scorul prin Ricardinho dupa o actiune dezvoltata in flancul drept de noul intrat Capatana.

Doar patru minute s-au bucurat de avantaj ilfovenii, Dinamo restabilind egalitatea prin Salomao la o faza creata de Nistor. Acesta a primit din margine si a patruns pana la limita terenului, pasand apoi in fata portii pentru finalizarea simpla a lui Salomao.

Cu un sfert de ora inaintea finalului meciului, Sorescu o aducea pe Dinamo la conducere cu o reluare din fata portii, dupa ce intr-o prima faza Axente trimisese in bara. Ambii jucatori fusesera introdusi in teren in minutul 60.

Chiar si asa, Voluntariul putea obtine primul punct in istoria confruntarilor cu Dinamo, daca Balan nu rata incredibil cu poarta goala din doi metri la centrarea lui Bucurica.

O ocazie care va ramane de referinta pentru acest sezon de Liga 1 Betano, chiar daca vorbim doar de prima etapa.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Hanca (Tîrcoveanu ’86), Mahlangu, D. Nistor – Moldoveanu (Sorescu ’60), D. Popa (Axente ’60), Salomao. Antrenor: Florin Bratu

FC Voluntari: Drăghia – Veiga Varzim, Artabe, Walace, Bucurică – Laidouni, Răuţă – Al. Ciucur (Căpăţână ’56), Sesar (Deac ’71), Pârcălabu (Tudorie ’79) – Ad. Bălan. Antrenor: Daniel Opriţa

Cartonaşe galbene: Moldoveanu ’55, Axente ‘90+2 / Ciucur ‘50

Arbitru: Alexandru Tudor.



Dinamo obtine a 10-a victorie consecutiva cu Voluntari