Liga 1

Dinamo nu convinge la primul meci cu Niculescu in campionat

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Schimbarea lui Forin Bratu cu Claudiu Niculescu nu a produs unda de soc asteptata de suporterii dinamovisti, iar formatia din Stefan cel Mare s-a zbatut in neputinta la partida cu Sepsi Sf.Gheorghe, prima a etapei a 10-a din Liga 1 Betano.

Prima repriza a fost una stearsa de ambele parti, iar Dinamo a avut primul sut spre poarta bia in minutul 29. Nistor si-a incercat sansa cu stangul din afara careului.

Asa am trait Dinamo - Sepsi 0-0

Acelasi Nistor avea sa incerce din nou sutul de la distanta cinci minute mai tarziu, cu diferenta ca a schimbat piciorul. Tabela a ramas insa nemodificata.

In minutul 65 Ricardo Grigore relua cu capul pe langa poarta covasnenilor dupa un corner. Replica oaspetilor a venit prin sutul lui Tandia departe de poarta dinamovista in minutul 73.

Cea mai mare ocazie a meciului avea sa fie ratata de Sepsi cu un sfert de ora inaintea finalului, cand Penedo a respins in extremis in corner mingea reluata de Tandia cu capul spre poarta.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo - Corbu, Mezague, Katsikas, Sg. Popovici – Cooper (Gomelt ’46), R. Grigore (Subotic ’73) – Hanca (Sorescu ’59), D. Nistor, Salomao - D. Popa. Antrenor: Claudiu Niculescu

Sepsi: Niczuly - De Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Vaşvari – Drăghici (Hamed ’84), I. Fulop, Nouvier (Mensah ’74) – Tandia (Karniţki ’90). Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonaşe galbene:  Grigore ’51, Subotic ’78, Nistor ’90+1 / Drăghici ’20, Velev ’56, Tandia ‘90

Arbitru: Marius Avram.



Dinamo nu convinge la primul meci cu Niculescu in campionat