Liga 1

Dinamo invinge Voluntariul intr-un meci cu sase goluri

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Niciun moment nu s-a pus problema echipei castigatoare in meciul dintre FC Voluntari si Dinamo, partida pe care “cainii” au castigat-o, cu 4-2, dupa ce in debutul partii secunde au condus chiar cu 4-0.

Nistor a ratat deschiderea scorului in minutul 15 cu un sut din interiorul careului, insa Popa a gasit poarta sapte minute mai tarziu si debloca tabela la jumatatea reprizei.

Un gol venit dupa o eroare a lui Achim, care a incercat sa trimita o minge spre propriul portar, dar pe care i-a asezat-o ideal lui Popa lasandu-l pe acesta singur cu Minca.

In minutul 32 Dinamo si-a dublat avantajul gratie unui autogol semnat de Balaur. Acesta a reluat cu capul in propria poarta o minge centrata de Nistor din lovitura libera.

Intre cele doua goluri ale lui Dinamo gazdele au ratat in doua randuri sanse mari de a inscrie prin acelasi jucator, Deac. Mai intai, scapat singur spre poarta, a trimis alaturi, pentru ca apoi sa fie blocat de Penedo.

Dinamo avea sa intre cu avantaj de trei goluri la cabine dupa reusita lui Mahlangu din minutul 39, acesta marcand in poarta goala dupa driblarea lui Minca.

Imediat dupa pauza, in minutul 47, Popa si-a trecut in cont dubla si intreg elanul gazdelor se vedea naruit ca un castel de nisip.

Pe fondul reducerii ritmului de catre Dinamo, gazdele au marcat de doua ori pe final de meci prin Voicu si Balaur, dar niciun moment nu s-a pus problema ca alb-rosii sa piarda victoria.

Dinamo se distanteaza la sapte puncte in fata celor de la Botosani in clasamentul din playout.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Mincă - Leasă, Balaur, Achim (Horj '53), Bucurică - Marinescu (Novac '50), Răuţă - Căpăţână, Cernat, Benzar (Voicu '67) - Deac. Antrenor: Claudiu Niculescu
 
Dinamo: Penedo - Dudea, Katsikas, Maric, Grigore - Hanca (Palici '61), Mahlangu, Nistor - Moldoveanu, Popa (Nemec '75), Pesic (Gheorghe '69). Antrenor: Florin Bratu

Cartonaşe galbene: Căpăţână '48, Horj '89 / Hanca '49, Pesici '69

Meciul a fost arbitrat de Adrian Comănescu.



Dinamo invinge Voluntariul intr-un meci cu sase goluri