Liga 1

Dinamo invinge Viitorul si face saltul in partea superioara a clasamentului

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

In ultimul meci din etapa a 4-a din Liga 1 Betano, Dinamo a invins-o pe Viitorul, cu 1-0 (1-0), luni seara, in Stefan cel Mare.

Unicul gol al meciului a fost marcat de sud-africanul May Mahlangu in minutul 36 cu o reluare din fata portii la o faza creata in flancul drept de Popa.

Finalul primei reprize a adus si cea mai mare ocazie pentru cei de la Viitorul. Ianis Hagi a centrat din stanga si reluarea lui Luchin a ocolit de putin poarta.

Dinamo a tinut de rezultat in partea secunda si la final antrenorul Florin Bratu a avut un moment de descatusare dupa obtinerea celor trei puncte.

Aceasta este doar a doua victorie obtinuta de Dinamo pe teren propriu in istoria confruntarilor cu Viitorul. Pana la partida de luni seara Dinamo avea un singur succes acasa in cele opt cu formatia lui Gheorghe Hagi.

Suspendat pentru acest meci, Hagi nu a fost prezent la meci.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, D. Ciobotariu, Vl. Olteanu – Mahlangu, R. Grigore – Sorescu (Moldoveanu ’86), D. Nistor, Salomao (Pesic ‘90+3) – D. Popa (Axente ’78). Antrenor: Florin Bratu;

FC Viitorul: Cojocaru – Lima (Houri ’74), Ţîru, Luchin, De Nooijer – Vl. Achim (Măţan ’55), Mladen (Ciobanu ’55), Artean – I. Hagi, Drăguş, Vână. Antrenor: Gheorghe Hagi;

Cartonaşe galbene: Ciobotariu ’73, Grigore ‘77 / Mladen ’24, Hagi ’74, Măţan ‘85;

Istvan Kovacs a arbitrat meciul.



Dinamo invinge Viitorul si face saltul in partea superioara a clasamentului