Liga 1

Dinamo invinge Viitorul la Ovidiu

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

Echipa Dinamo Bucuresti a castigat, duminica seara, in deplasare contra campioanei Viitorul Constanta, scor 1-0 (0-0), in etapa a 3-a din Liga 1 Betano. Unicul gol al meciului a fost marcat de Costache in finalul partidei. Meciul a fost live text.

Cele doua echipe au trecut rapid peste faza de tatonare si dupa doar 30 de secunde de la primul fluier al centralului Ovidiu Hategan a aparut cea dintai ocazie de gol.

O minge in careul dinamovist pe care Tucudean n-a reusit sa o trimita in poarta. Replica lui Dinamo nu s-a lasat prea mult asteptata si la faza imediat urmatoare Costache a trimis in bara, dupa ce a interceptat o minge scapata de sub control de portarul Tordai.

Dinamo a trecut pe langa deschiderea scorului din nou in minutul 7 prin Bumba. Acesta a trimis pe langa poarta o minge recentrata in mijlocul careului.

Dubla interventie din partea lui Penedo in minutul 9. Acesta a blocat incredibil un sut de la distanta cu o parada de generic, dupa care s-a opus la reluarea lui Lopez din apropiere.

Viitorul a revenit periculos la poarta adversa cu un sut al lui Eric din lovitura libera in minutul 25, mingea ocolind de putin buturile aparate de Penedo. Portarul dinamovist s-a ciocnit la acea faza de bara in tentativa de a bloca balonul.

Ocazie mare ratata de Dinamo in minutul 36 la sutul lui Bumba din afara careului. Portarul Tordai a respins cu o mana peste poarta.

Prima repriza s-a incheiat cu o sansa de gol monumentala ratata de Tucudean. Acesta nu a prins poarta din 3-4 metri la pasa lui Vina din stanga.

Gazdele au inceput mai bine partea secunda si puteau deschide scorul in minutul 51 la reluarea lui Vina din apropiere, mingea lovindu-l practic in brat pe Penedo.

Viitorul a schimbat portarul trei minute mai tarziu, Tordai resimtindu-se dupa o coliziune la o centrare in fata portii. Ulterior Hagi a mutat ofensiv cu Herea si Coman in locul lui Eric si Dumitrescu.

Cele doua mutari nu au adus schimbarea dorita pentru Viitorul, gazdele pierzand complet centrul terenului. Pe acest fond Dinamo a dat lovitura pe contraatac prin Costache, acesta marcand cu un sut la coltul scurt.



Dinamo invinge Viitorul la Ovidiu