Liga 1

Dinamo invinge Timisoara cu un gol din offside

Echipa Dinamo Bucuresti a pus mana pe cele trei puncte in meciul cu ACS Poli Timisoara prin intermediul unui gol marcat de Moldoveanu cu un gol din pozitie afara din joc.

Timisoara a rezistat pana in minutul 74, cand Torje a sutat in bara, mingea a revenit la Moldoveanu care, din pozitie afara din joc, a impins mingea in poarta.

In minutul 88 oaspetii au solicitat pe drept un penalty la caderea lui Ciucur, insa le-a fost refuzata lovitura de la 11 metri si Dinamo a ramas in avantaj pana la final.

Dinamo dominase prima repriza prin numarul ocaziilor de gol, cea mai mare la sutul lui Hanca in transversala in minutul 35. Mingea a revenit la Moldoveanu si acesta l-a intins pe Straton cu un sut langa bara.

Gazdele ratasera deschiderea scorului si cu trei minute mai devreme la sutul lui Hanca respins de Straton cu un reflex de zile mari.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo – Dudea, Maric, R. Grigore, Vl. Olteanu – Hanca, Mahlangu, D. Nistor – Moldoveanu (Gheorghe ‘90+2), D. Popa (Nemec ’66), Salomao (Torje ’57). Antrenor: Florin Bratu.

ACS Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Melinte, Cânu (Şeroni ’66), Raţ – Al. Munteanu, Artean, Vaşvari – Bârnoi (Haruţ ’46), Popovici (Drăghici ’75), Al. Ciucur. Antrenor: Adrian Neaga.

Cartonaşe galbene: Popa ’49, Moldoveanu ‘74 / Popovici ’70, Vaşvari ‘88.

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs la centru.



Dinamo invinge Timisoara cu un gol din offside