Liga 1

Dinamo incheie turul in afara locurilor de playoff

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Dupa 1-1 pe teren propriu cu Astra Giurgiu in etapa a 13-a, Dinamo ajunge la cinci meciuri fara victorie in Liga 1 Betano si incheie turul de campionat pe locul 7. Meciul a fost live text aici.

La a treia partida cu Vasile Miriuta pe banca echipa din Stefan cel Mare a inceput slab si a fost dominata copios de Astra in priemele 45 de minute.

Prima ocazie a partidei a apartinut Astrei si ce ocazie la mingea pe langa care Abang a dat in 6-7 metri ca un amator.

In minutul 28 portarul Penedo a respins sutul inselator trimis de Ionita, pentru ca sapte minute mai tarziu panamezul sa o salveze pe Dinamo la executia lui Seto din unchi.

Dinamo a trimis primul sut spre poarta abia in minutul 37 prin Hanca, un balon care s-a dus mult peste.

Cu Salomo in locul lui Oliva din minutul 46 Dinamo a castigat un plus de viteza in partea secunda si actiunile ofensive s-au inmultit in jumatatea astralilor.

Golul care a deblocat tabela a venit in minutul 66 la centrarea lui Costache din alergare si finalizrea cu capul a lui Nemec.

Miriuta a fortat in ofensiva cu Rivaldinho in locul lui Costache, desi acesta din urma fusese unul dintre cei mai buni dinamovisti de pe teren, si cu Bokila in locul lui Nemec.

Nu doar ca Dinamo n-a mai marcat, dar a primit gol in minutul 82 dintr-o faza fixa. O lovitura libera pe care Moise a transformat-o ca la manual.

Dinamo a avut primul corner abia in minutul 84 la o minge a lui Bokila deviata de Polczak, iar acest amanunt spune multe despre jocul echipei lui Miriuta.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Dudea, Filip - Mahlangu - Hanca, Nascimento - Costache (Rivaldinho '73), Nemec (Bokila '80), Oliva (Salomao '86). Antrenor: Vasile Miriuţă

Astra: Iliev - Stan, Polczak, Erico (Marquinhos '72), Radunovic - Seto, Dandea - Balaure, Ioniţă, Mrzljak (Moise '72) - Abang (Le Tallec '62). Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Nedelcearu '52 / Dandea '51, Erico '59

Meciul a fost arbitrat de Marcel Bîrsan.



Dinamo incheie turul in afara locurilor de playoff