Liga 1

Dinamo incepe in forta: 3-0 cu Poli Iasi!

Reluarea campionatului este una de bun augur pentru Dinamo, echipa care s-a impus categoric pe teren propriu in disputa cu Poli Iasi, intr-un meci din etapa a 22-a a Ligii 1 Betano.

Dinamo a inceput in forta meciul si dupa sapte minute “cainii” deschideau scorul prin italianul Montini. Centrare pe lung dupa o lovitura de la colt si Montini a reluat cu capul decisiv de langa Gallego.

Echipa gazda a continuat sa preseze si dupa alte patru minute Zenke rata dintr-o pozitie singur cu portarul advers Rusu. Pe urmarire acelasi Montini a reluat pe langa poarta.

Iesenii s-au aratat periculosi la poarta dinamovista abia in minutul 30 la o faza fixa. Flores a sutat in zidul gazdelor, mingea i-a revenit lui Qaka si albanezul a trimis departe spre peluza Catalin Hildan.

Minutul 39 l-a readus in prim plan pe Montini, italianul sutand pe langa poarta dupa un cadou facut de Sin. Coechipierii i-au reprosat italianului ca s-a grabit si n-a asteptat sprijinul venit din spate.

Dinamo a dat lovitura in minutul 69 pe contraatac prin Montini, italianul trecandu-si in cont dubla din pasa lui Nistor. Pana la urma strategia propusa de vulpoiul Rednic pentru partea secunda a dat roade pe tabela de marcaj.

In prelungirile partidei Popa, jucator intrat pe parcursul partii secunde, a inchis tabela cu un sut pe jos din interiorul careului. Nistor si-a trecut in cont cu aceasta ocazie a doua pasa decisiva in acest meci.

Dinamo s-a impus categoric in fata unui adversar care n-a emis nicio pretentie, iar “cainii” spera in continuare la prezenta in playoff.

Caseta tehnica

Dinamo: McDermott - Sorescu, Klimavicius, R.Grigore, Aliji - I.Filp - Zenke (Popa '63), Nistor, Ait-Atmane (Mustoe '53), Jaadi - Montini (N'Diaye '75). Antrenor: Mircea Rednic;

Poli Iaşi: Rusu - Gallego (Bosoi '30), Gardoş, Frăsinescu, Sin - Cioinac, Qaka - Almada, Flores (Enoh '74), P.Petre - Sanoh (Burlacu '61). Antrenor: Flavius Stoican.

Horatiu Fesnic a arbitrat meciul.



Dinamo incepe in forta: 3-0 cu Poli Iasi!