Liga 1

Dinamo i-a prelungit contractul lui Florin Bratu

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Instalat pe banca lui Dinamo dupa ce Vasile Miriuta ratase calificarea in playoff sezonul precedent, Florin Bratu i-a convins pe conducatorii lui Dinamo ca este omul potrivit la locul potrivit.

Astfel, Bratu a primit confirmarea ca munca pe care o depune in Stefan cel Mare este apreciata prin prelungirea contractului existent.

"Începând din acest moment Florin Bratu este antrenorul echipei până în anul 2020. Am considerat ca este antrenorul ideal in tot ceea ce inseamna parcursul lui Dinamo de azi inainte. Nu cred ca puteam gasi un alt antrenor mai bun decat Florin", a declarat Ionel Danciulescu, directorul general al lui Dinamo, intr-o conferinta de presa.

La randul sau, Florin Bratu a declarat: "Multumesc conducerii pentru ca-mi acorda aceasta continuitate. Vreau ca acest lucru sa fie o provocare mai mare si sa incercam sa facem la Dinamo o echipa competitiva cu jucatorii pe care ii avem".

Anuntul despre prelungirea contractului pentru Florin Bratu vine cu o zi inaintea meciului pe care Dinamo il disputa in Gruia contra campioanei CFR Cluj.



Dinamo i-a prelungit contractul lui Florin Bratu