Liga 1

Dinamo - Hermannstadt 2-0. Dubla reusita de Anton din penalty | A 4-a victorie consecutiva pentru “caini” care sunt aproape de salvare

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Paul Anton a marcat de doua ori de la punctul cu var pentru Dinamo in victoria obtinuta, sambata seara, pe teren propriu, in fata celor de la Hermannstadt, intr-un meci din etapa a 7-a in playout-ul din CASA Liga 1.

Lucian Rusandu a acordat primul penalty in minutul 33 la caderea lui Mihaiu in duel cu Stoica.

Jucatorul de la Hermannstadt a primit cartonasul rosu direct pentru fault in postura de ultim aparator.

Acelasi arbitru a aratat punctul cu var in prelungirile partidei, dupa ce Fabbrini a fost prins busculat in careul sibienilor de Belu-Iordache.

Anton si-a asumat din nou executia si l-a invins pe Cristiano cu un sut pe centrul portii.

Dinamo obtine a patra victorie consecutiva si ajunge la 27 de puncte in clasamentul din playout, conslidandu-si locul cinci.

Cu doua meciuri ramase de disputat inaintea finalului de sezon Dinamo nu mai poate retrograda direct.

Sunt sapte puncte intre formatia bucuresteana si Hermannstadt, penultima clasata.

Caseta tehnica

inamo: Eşanu - Bejan, Pulic, Albentosa - Sorescu, Gol, Achim, Anton, Filip – Mihaiu (Fabbrini ’58), Nemec (Blejdea ’68, Morsay ‘90+1).

Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache (Alhassan ’84), Viera, Stoica, Opruţ – Vodă (Belu ’28), Addae (Mayoral ’64), Pires, Petrescu – Aosman (Măţel ’46) – Aralica (Yazalde ’46).

Cartonaşe galbene: Gol ’45, Bejan ’50, Filip ‘77 / Aosman ’45, Petrescu ’72, Mayoral ’81, Viera ‘85.

Cartonaş roşu: Stoica ‘32.

Arbitri: Lucian Rusandu – Mircea Mihail Grigoriu, Daniel Mitruţi – Andrei Antonie.Dinamo - Hermannstadt 2-0. Dubla reusita de Anton din penalty | A 4-a victorie consecutiva pentru “caini” care sunt aproape de salvare