Liga 1

Dinamo – Hermannstadt 1-1. Ambele echipe au ratat mari ocazii pe final

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Ultima partida a etapei inaugurale din Liga 1 s-a incheiat la egalitate intre Dinamo si Hermannstadt, scor 1-1.

Formatia sibiana a deschis scorul in minutul 32 prin Jo Santos. Preluare in careu cu largul concurs al lui Cretu si un sut decisiv la coltul lung.

Dinamo a jucat mai agresiv dupa pauza si a reusit egalarea prin Sorescu dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Sorescu in minutul 60.

Dalbea a faultat grosolan in suprafata de pedeapsa, la fel cum cateva minute mai devreme si Pires il faultase la fel de evident pe Fabbrini, fara insa ca Dinamo sa primeasca penalty.

Intre minutele 60-70 Dinamo a presat puternic pe fondul caderii fizice a oaspetilor, insa “cainii” nu au reusit sa profite pe tabela.

Hermannstadt si-a revenit ca din pumni pe finalul meciului cand putea da lovitura prin Sintean la centrarea lui Belu in fata portii.

Caseta tehnica

Dinamo: Straton - Ehmann, Puljic, Bejan (Popa '46) - G. Creţu, Răuţă, Vl. Achim (Grigore '83), Sin - Sorescu, Neicuţescu (Bani '46), Fabbrini. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

FC Hermannstadt: Cristiano - Vodă (Sîntean '69), Scarlatache, I. Stoica, Buşu - R. Pires, Dâlbea - B. Iordache, Jo Santos, Buzan (Petrescu '22) - Ad. Bălan (Fortes '80). Antrenor: Ruben Albes.

Cartonaşe galbene: Răuţă '20, Ehmann '73 / Bălan '73, Fortes '90+4.

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene – Cătălin Buşi.



Dinamo – Hermannstadt 1-1. Ambele echipe au ratat mari ocazii pe final