Liga 1

Dinamo - Gaz Metan 2-1. Victorie controversata a "cainilor"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Un gol marcat dupa un fault evident la portar si un hent comis de noul decar Nepomuceno au fost fazele incriminate de reprezentantii echipei Gaz Metan Medias in meciul din Groapa.

Dinamo s-a impus la limita, un avantaj pe care l-a obtinut inca din prima repriza, dupa ce ardelenii deschisesera scorul in debutul intalnirii prin Ricardo Valente dupa o faza de contraatac.

Echipa pregatita de Ionel Gane a egalat prin Magaye Gueye cu o reluare din interiorul careului la devierea lui Adam Nemec cu capul.

Golul victoriei lui Dinamo a fost marcat dupa o faza de la coltul terenului care a generat numeroase controverse.

Paljic a reluat cu capul in poarta, insa in acelasi timp Bejan l-a busculat pe portarul Plesca in interiorul portii, astfel ca acesta s-a aflat in imposibilitatea de a mai interveni.

O faza petrecuta in finalul primei reprize si care ar fi putut beneficia de reluarile oficiala daca in CASA Liga 1 exista arbitraj video (VAR).

Dinamo ramane pe locul 11 in clasament, dar se apropie la un singur punct chiar de Gaz Metan Medias, echipa invinsa in Stefan cel Mare.

Pentru Dinamo este doar a sasea victorie din sezonul competitional 2020/21.

Caseta tehnica

Dinamo: Eşanu - A. Radu, Puljici, Bejan, St. Filip - G. Creţu (Nepomuceno '46), Răuţă (Gol '80), Anton, Fabbrini (Moldoveanu '89) - Nemec, Gueye (Achim '67).

Gaz Metan: Pleşca - Butean, Baco, Yuri, Trif - Alceus (Ze Manuel '58), Francisco Junior - Horşia (Idrisa Sambu '46), R. Deaconu, Valente - L. Niţu (Costea '78).

Cartonaşe galbene: Creţu '45+2, Răuţă '57, Nepomuceno '71, Fabbrini '74, Eşanu '90+1 / Horşia '45, Yuri '52, Francisco Junior '90.

Arbitru: Marcel Bîrsan.



Dinamo - Gaz Metan 2-1. Victorie controversata a "cainilor"