Liga 1

Dinamo – FC Arges 0-2. A patra infrangere consecutiva pentru “caini”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Cristi Tanase a reusit o dubla, sambata seara, in meciul dintre Dinamo si FC Arges din etapa a 7-a in CASA Liga 1. Pentru Tanase e prima dubla in prima liga dupa sase ani.

Decarul formatiei pitestene a deschis scorul cu o super executie in minutul 11.

Portarul Greab a trimis lung in fata pentru devierea lui Said. Mingea a fost preluata de Tanase cu stanga si a trimis cu dreptul aproape de vinclu.

Dinamo a dominat finalul primei reprize si a ratat in doua randuri egalarea.

Mai intai Ahmed Bani a trimis putin pe langa poarta din actiune, in minutul 42.

Apoi, trei minute mai tarziu, Moldoveanu a ratat cea mai mare ocazie pentru Dinamo. Acesta l-a depasit chiar si pe portarul Greab, dar a aparut in extremis in fata Joao Miguel si a reusit sa respinga.

Dinamo a trecut pe langa egalare si in minutul 61, cand Neicutescu l-a lasat pe Moldoveanu singur cu Greab, dar acesta a trimis incredibil pe langa poarta.

Un minut mai tarziu, contrar cursului jocului, FC Arges si-a dublat avantajul prin acelasi Cristi Tanase. Sut cu stangul din interiorul careului in dreapta lui Esanu.

FC Arges a fost aproape de golul trei prin fundasul dreapta Costinel Tofan. Acesta n-a nimerit poarta din pozitii favorabile in careul dinamovist, in minutele 74 si 78.

In acelasi minut 78 portarul Greab a intervenit decisiv la sutul lui Deian Sorescu dupa o faza de contraatac.

Pentru Dinamo este a patra infrangere la rand fara gol marcat. Formatia pregatita de Dario Bonetti ramane cu cele sase puncte obtinute in primele trei etape.

FC Arges urca pe locul 11 in clasament dupa doar a doua victorie in actuala editie de campionat.

Pitestenii au obtinut doar a sasea victorie pe terenul lui Dinamo in 46 de confruntari la Bucuresti.

Caseta tehnica

Dinamo: Eşanu – Radu, Giafer, Grigore, Amzar (Bordusanu ’39) – Creţu, Răuţă, Bani (Neicuţescu ’46) – Mihaiu, Moldoveanu, Sorescu. Antrenor: Dario Bonetti.

FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Dos Santos, Muşat – Meza Colli, Viana (Piţian ‘55) – Isfan, Palic (Dumitraşcu ’55), Tănase (Dumitru ’81) – Said (Şerban ’55). Antrenor: Mihai Ianovschi.

Cartonaşe galbene: Răuţă ‘6, Radu ’30, Sorescu ’74 / Tofan ’23, Şerban ’60, Isfan ’68, Dumitraşcu ’74, Muşat ’87.

Arbitru: Florin Andrei.



Dinamo – FC Arges 0-2. A patra infrangere consecutiva pentru “caini”