Liga 1

Dinamo, debut cu dreptul in playout

Sursă foto: https://www.facebook.com/afcdunarea/

In prima etapa din playout Dinamo a trecut pe teren propriu de Dunarea Calarasi, cu 2-0 (1-0). Vedeti aici clasamentul din playout actualizat.

Nistor a deschis scorul in minutul 24, dupa ce a luat o faza pe cont propriu de la centrul terenului si a inscris cu sut plasat din 16 metri.

Italianul Montini a inchis tabela in prelungirile partidei cu o reluare din interiorul careului, ajungand la cota opt reusite in acest sezon de Liga 1 Betano.

Dinamo urca pe primul loc provizoriu in playout dupa aceasta victorie care aduce oarecum linistea in Stefan cel Mare.

Aflat la primul meci la Dinamo, Mandanda a avut doua interventii decisive in prima repriza, la sutul lui Henderson din lovitura libera (26) si la executia lui Ammari din actiune (35).

La fel de bine Dinamo putea face 2-0 la capul lui Papazoglu din minutul 32 si la ultima faza a primei reprizei, daca lituanianul Klimavicius nimerea poarta din doi metri la o centrare din corner.

In partea secunda s-a jucat economicos. Dinamo a tinut de scor, in timp ce Calarasiul a avut cea mai mare ocazie la sutul lui Munteanu din afara careului (86), o minge respinsa de acelasi Mandanda.

Asa am trait Dinamo - Dunarea Calarasi in primul meci din playout

Caseta tehnica

Dinamo: Mandanda - Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Aliji - I. Filip, Ait Atmane (M. N'Diaye '52) - Montini, Nistor, Jaadi (Zenke '65) - Papazoglou (D. Popa '75). Antrenor Mircea Rednic;

Dunărea: Calancea - Vlădoiu (D. Benzar '35), Dobrosavlevici, Luchin, Henderson, Steliano Filip - Enache, Bourceanu, Ammari (V. Munteanu '78) - Mediop Ndiaye (Gabi Iancu '53), Souda. Antrenor Dan Alexa.

Cartonaşe galbene: Zenke '69, D. Popa '82 / Steliano Filip '71, Iancu '84

Arbitru: Marius Avram.



Dinamo, debut cu dreptul in playout