Liga 1

Dinamo da lovitura cu Hermannstadt in prelungirile partidei

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Croatul Ivan Pesic a marcat golul victoriei lui Dinamo in partida de campionat cu Hermannstadt (2-1) la o faza in al treilea minut suplimentar.

Dan Nistor, jucatorul care a tinut capul de afis in aceasta saptamana dupa oferta primita de la FCSB, a centrat ideal din flancul drept si Pesic a pus capul in sase metri pentru un 2-1 care o aduce pe Dinamo in partea superioara a clasamentului.

Asa am trait: Dinamo - Hermannstadt 2-1

Dinamo deschisese scorul devreme, in minutul 4, prin Salomao cu un sut din 16 metri la o faza rapida de atac in zona centrala.

Hermannstadt a egalat la trei minute dupa pauza prin Nkololo. Acesta a trimis decisiv din voleu la centrarea lui Hergheligiu din dreapta.

Echipa sibiana a ramas in inferioritate numerica din minutul 55, cand Tsoumou a primit doua cartonase galbene in mai putin de un minut.

La 1-0 in prima repriza Dinamo a avut doua suturi in bara, prin Popa in minutul 13 si prin Popovici in minutul 24.

Caseta tehnica

Dinamo Bucureşti: Penedo - Delorge, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore (Pesici '75) - D. Nistor, Gomelt, Sg. Popovici - Hanca (Sorescu '65), D. Popa (Moldoveanu '58), Salomao. Antrenor: Florin Bratu;

FC Hermannstadt: Căbuz - Al. Coman, Dandea, Mijuskovici, Tătar - Antonov, Dîlbea - Herghelegiu (Luis Alberto '90+1), Gh. Rusu (Blănaru '81), Nkololo (Petrescu '72) - Tsoumou. Antrenor: Alexandru Pelici;

Cartonaşe galbene: Popescu '33, Hanca '62, Salomao '74 / Coman '49, Tsoumou '55, '56, Dandea '83, Mijuskovici '84;

Cartonaş roşu: Tsoumou '56;

Andrei Chivulete a arbitrat meciul la centru.



Dinamo da lovitura cu Hermannstadt in prelungirile partidei