Liga 1

Dinamo continua cursa spre playoff dupa 1-0 in deplasare cu Sepsi

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

A doua victorie consecutiva obtinuta de Dinamo in acest an si formatia bucuresteana ramane cu sanse in lupta pentru un loc in primele sase echipe la finalul sezonului regular.

Meciul de la Sf.Gheorghe a fost unul de uzura decis de o lovitura de la 11 metri transformata de Nistor in minutul 57 la faultul lui Jovanovic asupra lui Zenke.

Formatia pregatita de Mircea Rednic a avut si sansa pe terenul covasnenilor, bara transversala salvandu-i in doua randuri pe caini in repriza secunda la suturile lui Sato (59) si Tandia (80), ultimul dintr-o lovitura libera.

Asa am trait: Sepsi - Dinamo 0-1

Dinamo acumuleaza 28 puncte si urca pe locul zece in clasament la cinci puncte de locul sase ocupat de Sepsi Sf.Gheorghe.

Cu noua puncte ramase in joc pana la finalul sezonului regular, Dinamo ramane intr-o cursa contracronometru de a prinde un loc nesperat in zona superioara a clasamentului.

Pentru Dinamo victoria de la Sf.Gheorghe este doar a doua in deplasare din acest sezon, dupa cea obtinuta la Voluntari de asemenea dintr-o lovitura de la 11 metri.

Caseta tehnica

Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly – Gabriel De Moura, Viera, Jovanovic (Fl. Ştefan ‘58), Sato – Velev, Ad. Rus – Hamed (Drăghici ‘31), Vaşvari, Tandia – Simonovski (Mensah ‘63). Antrenor: Eugen Neagoe;

Dinamo: McDermott – Sorescu, Klimavicius, R. Grigore, Aliji – I. Filip – Zenke (Diaye ‘61), Ait-Atmane (Popa ’55), Nistor, Jaadi (Pesici ’81) – Montini. Antrenor: Mircea Rednic;

Cartonaşe galbene: Hamed ’19, Viera ’28, Jovanovici ’56, Ştefan ‘86 / Zenke ’46, Ait-Atmane ’52, Ndiaye ’65, Montini ’67, Sorescu ’82, Aliji ‘90+2;

Arbitru: Sebastian Colţescu.



Dinamo continua cursa spre playoff dupa 1-0 in deplasare cu Sepsi